Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan Togg'un ilk akıllı cihazı C SUV'un banttan inmesinin ardından, ülkede bazı çevrelerce hazmedilmedi. Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer bu durumu anlattığı yazısında değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan akıllı otomobil Togg banttan indi. Ülkede birçok insanın heyecanla beklediği açılışın ardından bazı çevreler TOGG'u hazmedemedi. Türkiye'nin yerli otomobili Togg'u küçümseyen çevrelere seslenen Posta Gazetesi yazarı Rauf Tamer, "Gezi Parkı’ndaki “masum hareketlerin” Taksim Meydanı’nda vandallığa dönüştüğü gün... Silahların gölgesinde vitrinler tahrip edilip dükkanlar yağmalanırken...Genç bir kız bağırıyordu: Ay çok heyecanlıyım... Buna devrim diyebilir miyim? Arkadaşı da cevap veriyordu: Tabii diyebilirsin şekerim. O kızı bulsam, şimdi diyeceğim ki: Bak TOGG da bir devrimdir... Heyecanlı mısın? Ne gezer?" ifadelerini kullandı.

Rauf Tamer'in "MESELA DEDİK" başlıklı yazısı şöyle;

Gezi Parkı’ndaki “masum hareketlerin” Taksim Meydanı’nda vandallığa dönüştüğü gün...

Silahların gölgesinde vitrinler tahrip edilip dükkanlar yağmalanırken... Genç bir kız bağırıyordu: - Ay çok heyecanlıyım... Buna devrim diyebilir miyim? Arkadaşı da cevap veriyordu:

- Tabii diyebilirsin şekerim.

O kızı bulsam, şimdi diyeceğim ki: - Bak TOGG da bir devrimdir... Heyecanlı mısın? Ne gezer?

O kız, Allah bilir, 2019 sonrası belediyelerden binlerce çalışanın aynı anda kovulup sokağa atılışına da devrim demiştir. Ne de olsa entel...

Hay Allah... Bu devrim, göreceli bir nesne galiba. Para’dan 6 sıfır atmak da kimimize göre devrimdir, Ayasofya’yı ibadete açmak da -beğen veya beğenmebir devrimdir. Nitekim bazı insanları mutsuz ediyor...

Hele Ayasofya?

O kıza göre irtica’nın feriştahıdır... Çare yok.

Anayurdu demir ağlar kadar duble yollarla örmek de belki bir devrimdir...

Ama o kızın Çanakkale Köprüsü’nden haberi olmadığı muhakkaktır. Yahu şu Osman Gazi Köprüsü neyin nesidir? Her gün devrim olur mu?

Tam, Sosyal Konut Projesi diyecektim, vazgeçtim. O sosyalist kız yaşıyorsa...

Hele bir kapitalist’le evlenmişse, Kanal İstanbul’a nazır bir villayı çoktan hak etmiştir azizim.

Daha durun bakalım. Sosyal Konut’tan sonra bir de TOGG kampanyası gelecek galiba...

10 yıl-20 yıl taksitle araba sahibi olmak nasıl bir şey acaba? Kızım, sana söylüyorum: Devrim diyebilir miyim? Buna doğru cevap verirsen, başka sorularım da var.

Yorumlar 0 Yorum Var