Bitlis’in Ahlat ilçesinde husumetlisine pusu kurarak kaza yaptırdıktan sonra silahla taradılar. Olayda baba ağır yaralanırken, oğlu ise hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Ahlat’ın Ovakışla beldesinde yaşayan ve yaklaşık 3 ay önce aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüştü. Dün öğlen saatlerinde taraflardan isimleri henüz belirlenemeyen baba ve oğul, Ovakışla girişinde araçla seyir halindeyken husumetli aile tarafından pusu kuruldu.

İlk olarak baba ve oğluna kaza yaptıran taraflar, daha sonra araca silahla saldırı düzenledi. Olayda oğul hayatını kaybederken baba ise ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan baba Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Tuhaf 06.11.2022 00:09
    Tepki her şeyi de AKP bağla dikkat et wc de ayağın kayıp düşerkende onu AKP ye bağlama nasıl bir paranoya. Chpkk yı özlediysen kafanı yorma gelirlerse o yolların kontrol ve güvenliği pkkya teslim edilecekmiş o zaman canın yanacak ben ne halt ettim ah AKP ah diyeceksin.
  • tepki 03.11.2022 06:15
    akp kanunlari takan yok parayi veren cikiyor yada evine git idam sovu yapan agalarin sesi yok oldu yine idam gerek acil
  • Ayşe 01.11.2022 17:14
    Şimdi de buna başladılar cidfi ceza gelmeli ömür boyu ağırlaştırılmış ceza adamları işkenceyle öldürmüşler açgözlüler