Son dakika deprem: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada İzmir'in Buca ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem geldiği bildirildi. Saat 03:29 sularında gerçekleşen deprem İzmir ve çevre illerden hissedildi.

İzmir'in Buca ilçesi merkezli 4.9 büyüklüğünde deprem geldiği bildirildi. Saat 03:29 sularında gerçekleşen deprem İzmir ve çevre illerden hissedildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, "Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. 2 vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir camii minaresinde de hasar meydana gelmiştir" açıklamasında bulundu.

Son dakika deprem: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan deprem açıklamasında, İzmir'in Buca ilçesi merkezli derinliği 4.5 km olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre ilçelerden ve illerden de hissedildi.

AFAD'DAN İZMİR DEPREMİ AÇIKLAMASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.29'da İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Depremin 14,47 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

BAKAN SOYLU: 2 KİŞİ PANİKLE ATLAMA SONUCU YARALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisinin ulaşmadığını bildirdi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir Buca'da saat 03.29'da gerçekleşen 4,9 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmamıştır. İki vatandaşımız panikle atlama sonucu yaralanmış, bir cami minaresinde de hasar meydana gelmiştir." ifadesini kullandı.

Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verileceğini belirten Soylu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI: CAN VE MAL KAYBI İHBARI YOK

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir mal ve can kaybı tarafımıza ulaşmamıştır" dedi.

İZMİR BELEDİYE BAŞKANI SOYER'DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada “Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var