TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Manisa'da Teknotarım'22 Tarım Fuarında traktörün direksiyonunda, traktörlerin çok pahalı olduğunu ve çiftçinin alamadığını öne süren Sarıgül'e üretici firma yetkilileri talepleri karşılamakta zorlandıklarını söyledi ama daha sonra...

Firma yetkilisi geldi

Sarıgül'ün açıklaması üzerine traktörün yanına gelen tarım firmasının yetkilisi Osman Çimenoğlu, "Biz şu an traktör satmaya yetiştiremiyoruz. Çiftçilerden yoğun talep var. Şu an çiftçilerimiz almak için traktör bulamıyor. Herkeste bir talep var. Bilmiyorum İstanbul'dan Ankara'dan nasıl gözüküyor ama burası bir tarım şehri. Türkiye'nin en büyük tarım şehirlerinden birisi. Geçen sene bu fuarda 104 traktör sattık bu sene firma destekleseydi bizi yine 100'ün üzerinde satardık. Şu an çiftçiye çok uygun ve inanılmaz bir kredi veriliyor. Piyasa eleştirmek gibi olmasın sizi ama şu an traktör almak isteyen herkes traktör alabiliyor. 10 dönüm tarlası olan ÇKS kaydı olan herkese traktör veriliyor. Mazot desteği de veriliyor. Pandemiyle birlikte herkes tarımın en değerli konu olduğunu anladı. Devlet olarak çiftçiye inanılmaz destek veriliyor. Derlerse ki destek yok orada bir sıkıntı vardır" dedi. O anlarda Sarıgül'ün şaşkınlığı kameralara böyle yansıdı..

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ergün 12.11.2022 11:22
    KIRMIZI GÜLE İnanan KOYUNLAR VAR! SALLA BAŞINI AL MAAŞINI
  • Paşa 08.11.2022 12:49
    Cahillik böyle bir şey çamuru at nasıl olsa inanmasalarda izi kalır mantığı kendini küçük düşürmekten başka bi şeye yarmamış ne demiş atalarımız söz gümüşse sükut altın herşeyi biliyor ayağı yaş eski akılla siyaset yapma anında manşet olursun teknoloji çok ilerledi anlayın artık saniye sürmeden manşete düşdğn bir çizik yedin yakışmıyor bu tavır hiç bir siyasetçiye millet icraat bekliyor laf değil proje bekliyor daha ileri nasıl gidilir onları bekliyor bizim muhalefet sallama derdinde kızdıkça yazasım geliyor
  • Fatih 05.11.2022 16:37
    Ne alaka seneye kalsa traktör 300 bin liraya olacak 500 millet alayım boşa ocakta 200 bin bedavadan ödemeyin derdin de
  • vatanperver 05.11.2022 16:27
    biz makine üretiyoruz ve yurt dışına yetiştiremiyoruz dahi, yurt içinden ihtiyacımız olan motorları dahi sıra ile alıyoruz. öldük bittik diyenler alçaktır, yalancıdır.
  • Erol 05.11.2022 16:24
    Sarıgül şov adamı, yine bir yolunu bulup şovunu yapmış, adamın nefes borusu bu, siyaset hayatında kalmak için mecbur, ne yapacan.
Daha fazla yorum görüntüle