İstanbul Havalimanı'nda polisin adım adım takip ettiği şüpheli şahıs, bir kadın yolcunun cep telefonunu çalarken suçüstü yakalandı. Hırsızlık anları ise kameralara böyle yansıdı.

Hırsızlık suçundan 32 kaydı var
Hırsızlık olayı geçtiğimiz günlerde saat 17.30 sıralarında İstanbul Havalimanı’nda meydana geldi.Bir yolcu, hırsızlık yaptığı şüphesi üzerine polis ekipleri tarafından teknik ve fiziki takibe alındı. Hırsızlık şüphelisi Feyzi T., havalimanında gezdiği esnada, koltukta oturan bir kadının cep telefonunu gözüne kestirdi. İlk olarak sessizce kadının yanına yaklaşan şüpheli, saniyeler içinde kadının telefonunu çaldıktan sonra olay yerinden yavaşça uzaklaştı. Her anı takip edilen şüpheli şahıs, polis ekiplerince çaldığı cep telefonu ile yakalandı. Suç üstü yakalanan hırsızlık şüphelisi Feyzi T.'nin hırsızlık suçundan 32 kaydı olduğu ve farklı tarihlerde havalimanında cep telefonu hırsızlığı yaptığı tespit edildi. Şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Malatyalı 08.11.2022 19:24
    Şimdi kim suçlu devletmı suçlu yoksa hırsızmı şimdi sen devlet olarak bu herıfe 30 yıl hapis verırsen bir içerde beslemesen taş ocaklarde çalıştırırsen bir daha kimse cüret etmez
  • cihangir 08.11.2022 19:07
    bence 32 kaydı olduğu için şükretmeliyiz. 332 de olabilirdi.
  • Aydemir. 08.11.2022 18:42
    Iki elini kesin saliverin sokaga,
  • Adalet 08.11.2022 18:32
    Hırsızlık suçundan 32 suç kaydı olan şahıs 33'üncü suçunda yakalanıyor. Bu nasıl adalet...
  • Ahmet 08.11.2022 18:29
    Hırsızlıktan 32 kaydı var buda 33 oldu. Az sonra çıkar. gelsin 34. 35. 36. .... Ceza yok. Çaldığı yanına kalıyor. Hırsızın elinin kesilmesi lazım. Kesin ve net. Sonra bak hırsızlık oluyormu?
Daha fazla yorum görüntüle