İstanbul'da müşteri gibi girdikleri marketi gasp eden kar maskeli şüpheliler Kocaeli'nde yakalandı. O anlar polis kamerasına anbean yansıdı.

Sancaktepe'de müşteri gibi girdikleri markette, iş yeri sahibini cep telefonu şarj kablosu ile bağlayarak kasada bulunan paraları ve 2 cep telefonu gasbeden  kar maskeli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin gasp yaptıkları anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şüphelilerin Kocaeli'nde yakalandıkları anları ise polis kamerası böyle görüntüledi.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada markette yaşanan gasp anının kameralar tarafından saniye saniye görüntülendiği tespit edildi. Kamera görüntüleri kullanılarak iş yerinden çıkan iki şüpheli takip edildi. Takip sırasında kimlikleri tespit edilen şüphelilerin olaydan kısa süre sonra Kocaeli iline kaçtığı belirlendi.

POLİS EKİPLERİ ŞÜPHELİLERİ KISKAVRAK YAKALADI

Bunun üzerine Kocaeli'nde düzenlenen operasyonla şüpheliler Rahmatullah O.(24) ile Nurullah Y.(18) gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte gasbetmiş oldukları iki adet cep telefonu, 1500 dolar ve 2 bin 650 lira para ele geçirildi. Polis operasyonunda şüphelilerin yakalandıkları anları ise polis kamerası görüntüledi.

 

 

 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • ertaç 11.11.2022 22:03
    2 tanesini sallandıracaksın örnek olacak başka çaresi yok