Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Galatasaray'a teşekkür ediyorum, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular. Haddimizi bilmemiz gerektiğini gösteren net bir maç oldu." dedi.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a mağlup oldukları 7-0'lık tarihi maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'a teşekkür ediyorum"

"Öyle zorlu falan bir maç olmadı. Galatasaray'a teşekkür ediyorum, oyuncularımızın seviyesini bize göstermiş oldular. Haddimizi bilmemiz gerektiğini gösteren net bir maç oldu. Galatasaray'ı ve Okan hocayı tebrik ederim. Sorumluluk tamamen benim. Alışılmış bir oyun değil bizim adımıza. Söyleyebileceklerim bu kadar."

"Bizim için gerçekten çok acı verici"

"Bizim için gerçekten çok acı verici, kötü bir gece. Takımım adına, kendi adıma çok üzgünüm. Bizim için çok acı bir ders oldu. Bu arkadaşlar sezon başında gelebileceğimiz seviyeyi de gösterdi ama oyuna bağlı kalmayıp, hepimize seviyemizi gösterdiği maç oldu. Galatasaray’ı ve Okan hocayı tebrik ediyorum"

"Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu"

"25. maçımızı oynadık. Bugün çok ekstra, çok değişik bir maç oldu. Bizim dışımızda da ülkede bu skoru hayal etmiyordu diye düşünüyorum. Çok ciddi bireysel hatalar var yediğimiz gollerde. Bunun sorumluluğunu da ben alıyorum. Bu oyun bize başarıyı da getirdi. İçinde bazen böyle oyuncu performanslarının dalgalanmasıyla beraber yaşayacağımı sıkıntıları da hissediyordum. Hatay maçı için yediğimi goller başka bir senaryonun golleriydi. Bugün yediğimi goller bence çok acı bir hikayenin gerçeğiydi. Hepimize seviyelerimizi gösteren bir maç oldu. Seviyemiz derken yanlış anlaşılmasın. Neler yapabileceğimizi gösterdik aslında. En ufacık boşlamada böylesine yüksek kaliteli oyuncuları olan takımlara karşı nasıl duruma düşebileceğimizi de yaşamış olduk"

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Bulutus 15.11.2022 09:14
    Seviye önemli... GS yenilseydi, şimdi 10 tane eften püften pozisyon görüntüsü ile cıngar cıkartıp hakemin üzerinde baskı oluşturacaklardı. Hakemler GS pozisyonlarını görmezden geliyorlar, çünkü GS camiası onları linç ediyor. Federasyon da arkalarında durmuyor.
  • Vatandaş 13.11.2022 14:22
    Terimin kopyası olmuş