Tekirdağlı balıkçılar, Edirne'deki Meriç Nehri'nde 2 metre uzunluğunda ve 90 kilogram ağırlığındaki dev yayın balığı yakaladı. Balıkçıların Çorlu'daki balık tezgahında yakalanan devasa balık görenleri hayrete düşürdü.
Meriç Nehri’nde balıkçıların oltasına takılan ve 5 kişi tarafından zor yakalanan 2 metreye yakın 90 kiloluk yayın balığı, Çorlu Şeyh Sinan Mahallesi Şehit İrfan Atasayar Sokak üzerindeki bir balıkçıda tezgaha konuldu.
DEVASA BALIĞI GÖRENLER TELEFONLARINA SARILDI
Yoldan geçerken dev balığı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, balığın yanına yaklaşıp fotoğraf çekmeden de edemedi. Müşteri ve vatandaşların ilgisinden mutluluk duyduklarını ifade eden Balıkçı Barış Bayırlı, büyük balık yakalamanın kolay olmadığını ifade etti.