İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisinden ağaçların kaldırılmasını isteyen İstiklal Caddesi esnafına davranışı dikkat çekti. Talepten sonra İmamoğlu'nun esnafın dükkanını Ongun'a gösterek "esnaf bu bir bakın" demesi kafaları karıştırdı.

Türkiye'nin en popüler mekanlarından İstiklal Caddesi, geçtiğimiz gün terör saldırısıyla sarsıldı.

PKK/PYD/YPG'li terörist, Yeditepe'nin en turistik caddesine plastik patlayıcı bomba yüklü çantayı bırakarak kaçtı.

TERÖRİST BANKTA 40 DAKİKA OTURDU

İstiklal Caddesi'ndeki İBB tarafından yerleştirilen banklardan birinde tam 40 dakika oturan terörist Ahlam Albashır, bomba yüklü ve zaman ayarlı çantanın süresi dolmasına yakın hedef bölgeden koşarak kaçarken caddede yürüyen 6 vatandaş bombanın patlamasıyla feci bir şekilde can verdi.

ESNAF, EKREM İMAMOĞLU'NDAN İBB'NİN YERLEŞTİRDİĞİ AĞAÇLARIN KALDIRILMASINI İSTEDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun menfur terör saldırısının sonrasında İstiklal Caddesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette yanına gelen esnaf İBB tarafından yerleştirilen ağaçların kaldırılmasını talep etti.

"Başkanım daha önce çöp kovaları kondu, içine bombalar kondu. Bu olaylarda bütün esnaf olarak bu ağaçların kaldırılmasını istedik. Yani bizzat size bunu ileteyim dedim. Lütfen"

İMAMOĞLU'NDAN MURAT ONGUN'A: ESNAF BU BAKIN

Esnafın talebine ilgisiz davranan İmamoğlu "Tamam, peki" diyerek hızlıca uzaklaştı. İşin garip tarafıysa İmamoğlu arkasını döndükten birkaç saniye sonra kendisine eşlik eden Murat Ongun'a esnafın dükkanını işaret ederek, "Esnaf bu bir bakın" dedi. Ongun da İmamoğlu'nun yakın korumasına el işaretiyle esnafın dükkanını işaret ederek, "Bir bakın" diyerek emri iletti.

NE DEMEK İSTEDİ?

İmamoğlu'nun bu davranışının ne anlama geldiği akıllarda soru işareti bıraktı. Esnafın bir partiyle ilişkili olup olmadığına mı yoksa bilinmeyen başka bir şekilde mi bakılacağı merak konusu oldu.

 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Malkoçoğlu 15.11.2022 17:28
    Gücümün yettiği nin icabına bakarım diyor
  • Malkoçoğlu 15.11.2022 17:26
    Ağaçlar a bakın demiyor lar esnafmış Bi bakın evrakları nı kontrol edin dükkanı nı yoklayın diyor yoksa banklarıda ağaçları da demiyor
  • Malkoçoğlu 15.11.2022 17:25
    İşine gelmeyince bakın diyor zabıta yollar lar ceza keserler devletin kaldırdığı banklarıda kim neden koydurmuş merak ediyorum Bu işi yapanlar bence adli yönden araştırılmalı
  • misafir 15.11.2022 14:47
    Ekremi bitim kadar sevmem ama şu haberde de bir kasıt aramayın adam ikinci adamına bir ilgilenin bakalım diyor ne var bunda
  • Mahmut 15.11.2022 12:43
    İstanbullular için hersey guzel oldu bakın teröristlere nasıl sığınak yaptı istanbulun orta yerinde
Daha fazla yorum görüntüle