Dünya Kupası arasına giren takımlarda transfer hareketliliği yaşanırken, teknik direktör Okan Buruk, takımın genç yıldızı Yusuf Demir için kararını verdi.

Yaz transfer sezonunda Mertens, Icardi, Oliveira, Torreira ve Mata gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray, bir dönem Barcelona'da forma giyen Yusuf Demir'i de tranfer etmişti.

Avusturya Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı oyuncu bir ara yerli statüsü konusunda tartışmaların kaynağı oldu. Yabancı kuralı ve yaşadığı sakatlık sebebiyle kadroya giremeyen genç yetenek için Okan Buruk kararını verdi.

Rekabette geriye düştü!

Galatasaray tarafından transferin son günü 6 milyon Euro bonservis karşılığında Rapid Wien'den 4 yıllığına transfer edilen Yusuf Demir için işler yolunda gitmedi. Önce +3 yerli kuralına takılan Yusuf, sonrasında yaşadığı sakatlıkla forma rekabetinde geri düştü.

Galatasaray'da çok oynama şansı bulamayan 19 yaşındaki yeteneği, birçok Avrupa kulübü kiralamak istiyor. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, genç futbolcudan Demir'den ümidini henüz kesmedi.

Okan Buruk özel ilgilenecek!

Cimbom'un teknik patronu Okan Buruk, Dünya Kupası arasında Yusuf Demir'le özel olarak ilgilenecek ve 2003 doğumlu yıldız adayını ilk 11'de oynayacak seviyeye yükseltecek. Icardi ve Rashica gibi isimleri zamanla takımın bankosu haline getiren Buruk, Kazımcan ve Emre Taşdemir'i de kazandı.

Teknik heyetin lige verilen aradaki mesaisi 19 yaşındaki yıldıza olacak. Yönetim cephesinde, genç hücum oyuncusuna yeni Transfer gözüyle bakılıyor. Milli takım tercihini Avusturya'dan yana kullanan Yusuf, Süper Lig'de yerli statüsünde sayılmıyor.

Yorumlar 0 Yorum Var