Milli Takım'da sakatlık geçiren Ferdi Kadıoğlu en az iki hafta tedavi görecek. Yıldız futbolcunun sakatlığı sarı-lacivertlilerde üzüntüye neden oldu.

Fenerbahçe'de bu sezon tam 15 farklı isim sakatlık yaşadı. Üstelik bazı oyuncular birden fazla dönemde takımı yalnız bırakmak zorunda kaldı. Dünya Kupası nedeniyle lig arasına girilirken Luan Peres, Gustavo Henrique, King, İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş uzun süre forma giyememişti. Son Giresunspor maçında Emre Mor ayak bileğinden sakatlandı. Bir kötü haber de Milli Takım'da bulunan Ferdi Kadıoğlu'ndan geldi. Yıldız futbolcu, İskoçya ile oynanan hazırlık maçının 34. dakikasında sakatlanarak kenara gelmişti.

İki hafta antrenmana çıkamayacak

Fenerbahçe sağlık ekibi, oyuncunun durumuyla ilgili Milli Takım doktorlarından bilgi aldı. Tedavi için yol haritası oluşturuldu. Üst arka adalesinde kanama tespit edilen Ferdi'nin tedavisi planlanan şekilde ilerlerse 2 hafta içinde çalışmalara başlaması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, 23-26 Aralık haftasında yeniden başlayacak olan ligdeki ilk Trabzonspor maçına kadar Ferdi'nin hazır hale geleceğini umuyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek