FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu firari FETÖ'cü Enes Kanter, ABD'nin "en değerli vatanseveri" seçildi.

ABD’de Cumhuriyetçilerin kanalı Fox, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in manevi oğlu olan firari FETÖ'cü Enes Kanter'e "En Değerli Vatansever" ödülünü verdi.

Cumhuriyetçilerin kanalı Fox, geçen seneden beri düzenlediği ödül törenine devam etti. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Amerikan televizyonunda "Özgürlüğüne düşkün, siyasi aktivist, Amerikan değerlerinin savunucusu" olarak takdim edildi.

Firari FETÖ'cü Enes Kanter "Türkiye’yi ve Erdoğan’ı eleştirdiği için tehdit edilen Enes Kanter, Çin’i de korkusuzca eleştirdi. Cesur ve açık sözlü birisi. Soy adını "Özgürlük" olarak değiştirdi" şeklinde tanımlandı, alkışlar eşliğinde ödülünü aldı.

Bu ödülle birlikte Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Amerikan değerlerini en iyi şekilde temsil ettiği gerekçesiyle "ABD’nin En Değerli Vatanseveri" seçilmiş oldu.

NBA KOVDU

NBA, basketbol oyuncusu Enes Kanter’i, Çin'e karşı aşırı söylemleri yüzünden kovdu.

Firari FETÖ’cü Enes Kanter'in Çin'e yönelik ağır ithamları ve söylemleri, takım arkadaşı basketbol yıldızı Lebron James’i bile rahatsız etti. 

CIA İLE GÖRÜŞTÜ

15 Temmuz darbe girişiminde yüzlerce vatandaşı şehit eden FETÖ’nün elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, CIA direktörü William Burns ile görüştükten sonra "Kreatif Muhalefet Ödülü" kazandı. Ödülü, mayıs ayında Norveç’te aldı.

"ERDOĞAN, PUTİN'İN NATO'DAKİ TRUVA ATI"

Yunanistan'da katıldığı bir programda, Yunan televizyonuna da röportaj veren Kanter, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Erdoğan çılgın bir diktatör ve Putin'in NATO'daki 'truva atı'" dedi.

YUNAN BAYRAĞINA SARILMIŞTI

Yunanistan'a giden Kanter, Yunan bayrağı ile fotoğraf çektirip Twitter ve Instagram hesaplarından paylaştı.

İngilizce "Merhaba Yunanistan" notu düştüğü fotoğraflara Kanter, kalp ve Yunanistan bayrağı emojisi de ekledi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Memo 19.11.2022 19:19
    ABD Nereden bu kadar güçlüdür biliyor musunuz Kendi ülkesindeki hainleri bulur öldürür Başka ülkelerdeki hainleri bulur besler
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek