CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan 'Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz' kavgası devam ediyor... İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun yaptığı "Kılıçdaroğlu'nun adaylığından endişeliyiz" çıkışının ardından CHP Genel Başkan Yardımcıları Engin Altay ve Engin Özkoç, Ağıralioğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Muammer 20.11.2022 01:49
    Geç Yavuz bu ayakları ,bu ayaktan paça olmaaaaz. Onlar Demirtaş'ın çıkmasını istiyorsanız, Kavala'nın çıkmasını istiyorsanız diyeli aylar oldu. Eğer buralar sizin sınır veya sınıra yakın değilse sınırınız neresi Allah'ı seversen bir açıkla da bilelim. Dinine sövdüler seslenmediniz, Atanıza (Eğer ben Türk değilim demezseniz) kendi liderin despot dedi,peygambere hakaret edenler sahip çıktılar,kadın kadına,erkek erkeğe evlenmeyi savunanları savundular,kendileri savunuyorlar halen sizin sınıra gelemediler MAŞAALLAHSİZİN SINIR DA amma genişmiş.
  • furkan 18.11.2022 21:07
    CHP nin kazandığı tüm büyükşehirlerde seçimi Hdp ile birlikte kazandınız. Açıktan ittifak kurdunuz belediye seçimlerinde. Hdp li terörist kadının domunulmazlığının kaldırılmasında oy kullanmadınız. Milletin devletin hakkıymış. De get lan ordan.
  • Demirezen 18.11.2022 15:53
    İstanbul ve Ankara'da bu nu bulmuş Muş Muş. Ikı sehirde hizmete doydu.