İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karnesi gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Toplu ulaşım, son yıllarda İstanbullu vatandaşların en büyük problemlerinden oldu. Yanan otobüsler, çalışmayan metrobüsler her gün haberlere konu olurken, CHP'li İBB yönetimi her gün yeni bir sorunla vatandaşın çilesine çile katıyor.

METRODA ARIZA

İBB'nin ulaşımdaki yetersizliği her gün haberlere konu olurken son olarak Aksaray İstasyonu'nda arıza meydana geldi. Yığılmalar yaşandı, binlerce yolcu duraklarda ve metroda mahsur kaldı.Son olarak Yenikapı- Atatürk Havalimanı Metro Hattı Aksaray durağından Kirazlı istikametine giden metroda saat 15.00 sularında teknik bir arıza meydana geldi.

YIĞILMALAR OLUŞTU

Arıza nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Zaman zaman insan kalabalığının oluştuğu istasyonda vatandaşlar güvenlik görevlileri tarafından karşı istikamete giden metrolara yönlendirildi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Öte yandan uzun süre bekleyen öfkeli vatandaşlar İstanbul’daki metrolarda bugün kaos yaşandığını belirtiyor. Hangi metronun nereye gittiği belli olmuyor. Bilgilendirme ekranları çalışmıyor. Öğle saatlerinden bu yana sorun devam ediyor.

Yorumlar 0 Yorum Var