Sarıyer'de internet üzerinden 72 bin TL’ye bilgisayar satın alan şüpheli, bilgisayarı satın aldığı kişiyle kargo geldikten sonra parasını vereceği konusunda anlaştı. Şüpheli daha sonra Sarıyer’de bilgisayarın geldiği kargo şirketine girdi ve bilgisayarı alarak olay yerinden uzaklaştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Sarıyer’deki bir kargo şirketinde yaşandı. 3 Kasım 2022 tarihinde, kargo şirketine giren 2 şüpheli 72 bin TL değerindeki bilgisayarı kargocudan alıp çıktı. Edinilen bilgilere göre müşteki A.M. C.(39) internet üzerinden 72 bin TL değerindeki bilgisayarını satmak için şüpheli şahıslar ile anlaştı. Anlaşmaya göre müşteki, bilgisayarı kargo ile yolladı ancak şüpheli şahıslar ise kargo şirketine girip bilgisayarı parasını vermeden çaldılar. Şüpheli şahısların bilgisayarı çaldıkları anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İhbar üzerine konuyla ilgili çalışma başlatan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, şahısların kimliğini görüntülerden tespit etti. Kimliği tespit edilen Müveyran Ş. (22) ve Diyar Ö.(21) yakalandıktan sonra sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • afacan 19.11.2022 22:04
    giden gitti yakalasan en fazla iki hafta ceza alir onu paraya cevir yaparlar bin lira yapar para cezasi yine sana 71 bin kalir geriye iyi meslek masraf yok risk yok devlet garantili is gibi artik
  • Kerem 19.11.2022 21:23
    Hadi Suriyelileri gönderdik diyelim ya bunlar??
  • ******** 19.11.2022 20:48
    Adamlardaki rahatlığa ve cesarete bak. Cahil cesareti. Hayatlarının başında adi bir suçtan hüküm giyip hırsız damgası yediler. Sonları hakkında en ufak bir fikirleri ya da tasaları yok belli ki. Bundan sonra toplumda kendilerine ne itibar ne de itimat edilir. Belki cezaevinde bunları düşünürler. Orada vakitten bol bir şey yok.