İYİ Partili Aytun Çıray, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Kuzey Irak'a yaptığı hava harekatının ardından tepki toplayan bir paylaşım yaptı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Danışmanı Aytun Çıray, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Kuzey Irak'a yaptığı hava harekatının ardından skandal bir paylaşımda bulundu.

Aytun Çıray, ABD Erbil Başkonsolosluğunun açıklaması üzerinden Kahraman Mehmetçiğin harekatını lekelemeye kalkıştı. 

Çıray, "ABD, 18 kasımda resmen vatandaşlarını uyardı ve "önümüzdeki günlerde Kuzey Suriye ve Kuzey Irak'ta Türk askerinin harekat yapacağını" duyurdu. ABD'ye bilgi verildi mi? Sizce teröristler ne yapmıştır?" dedi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Veysel 21.11.2022 17:24
    1. cümlesi : Bu ülkenin değerlerine övgü 2. cümlesi : akıl, mantık, örnek 3. cümlesi: bu ülkenin başını bu ülkeyi küçümseme. Bu ülkenin gizli düşmanları bu şekilde konuşur hep. sanatçısı, profu, siyasetçisi, yazarı çizeri. Bunların gayri milli olduklarını normal vatandaş anlamaz. Anlasalar bu tipleri tekme tokat bu ülkeden kovarlar. Bu devlet bu tipleri kuyruğundan gayet iyi tanıyor.
  • şahin 20.11.2022 14:51
    Bunlar satılmış sözde türk ???
  • Bingöl lü 20.11.2022 12:51
    Niye abedeye haber verilecekmiş burada milliyetçi görüntüsünü veriyor muş gibi sonradan abde ye haber verildimi diye soruyor terbiyesiz