Sezona Galatasaray'ın skor yükünü çekerek başlayan fakat İcardi'nin takıma katılmasının ardından geri planda kalan Bafetimbi Gomis'e Süper Lig'den sürpriz bir talip çıktı.

Adana Demirspor istiyor

Geçen sezon Vincenzo Montella'nın göreve gelmesinin ardından ligin en dikkat çeken takımlarından biri olan ve oynadığı iyi futbolla izleyenlere keyif veren Adana Demirspor'un Galatasaray'dan ayrılmak istediği iddia edilen Fransız forvet Gomis için devreye girdiği ileri sürüldü.

Yaz transfer döneminde Balotelli ile yollarını ayıran yerine ise Artem Dyzuba'yı getirerek dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor, Rus golcü ile sezon sonunu göremeden yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ligi tanıyan ve kalitesinden kuşku duyulmayacak bir santrafor transferi yapmak isteyen Mavi Şimşekler, 37 yaşındaki Gomis için harekete geçti.


Gomis de teklifi değerlendirebilir

İlerleyen yaşına rağmen üst seviyede futbol oynamaya devam etmek istediği bilinen Bafetimbi Gomis'in mali şartlarda anlaşma sağlanırsa Galatasaray'dan eski takım arkadaşları; Younes Belhanda, Badou Ndiaye, Emre Akbaba ve Henry Onyekuru'nun da formasını giydiği Adana Demirspor'da forma giymeye sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Bu sezon Galatasaray'da 12 karşılaşmada görev alan Fransız golcü, 5 gol 3 asist ile 8 gole doğrudan katkı sağladı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek