İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2020 yılında duyurduğu ve 2021'in sonunda tamalanacağını açıkladığı 'HızRay' projesiyle ilgili hala bir adım atılmamışken geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeniden gündeme getirdiği projeyle alay konusu oldu.

PROJENİN MALİYETİ VE İSTANBUL'UN BÜTÇESİ ÇELİŞKİYİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Hızray Projesi’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başlatılacağını duyuran İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin maliyetinin 6 milyar dolar olduğunu açıkladı. 111 milyar TL'den fazla olan projenin maliyetinin İBB bütçesinin iki katından daha fazla olması ortaya çıkan çelişkiyi gözler önüne serdi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • ismail. 21.11.2022 23:07
    Bakmışlar olmuyor yalana bile hız katmışlar. 60-70 km/s dan önce 100 km/s te olmadı demişler 140 km / saate çıkmışlar. Kitle müsait tek tüp geçitle denizin altından geçeceklermiş dünlerini düşündükçe insanı bu kadar aptal yerine koyabilen daha çağdaş aydınlıkçı ilerici laikçi bir güruh daha bulamazlar chp seçmeninden öteye. Balıklar çiçekler böcekler kuşlar ne olacak peki ? Ak partinin tüm projelerine eften püfsen sudan sebeplerle itiraz edenler bugün ahkam kesiyor. Tanıtımınıda sekreter yardımcısı bir kadın yapıyor hayret.