Şişli Mecidiyeköy'de D-100 Karayolu üzerinde 13 araç zincirleme kaza yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 1'i bebek, 8 kişiyi sıkıştıkları araçlardan çıkartarak ambulanslarla hastaneye sevk etti.

Mecidiyeköy'de D-100 Karayolu üzerinde henüz bilinmeyen nedenle 12 araç Zincirleme Kaza yaptı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Kazada yaralananlar itfaiye tarafından araçlardan çıkarılırken, D-100 Karayolu'nun trafiği Anadolu yakası istikametine durdu. Araçlar yan yol üzerinden Mecidiyeköy meydana yönlendirildi. Kazadan 1 saat önce yine aynı noktaya yakın bir otomobilin takla attığı ve trafiğin yavaş ilerlediği, bu sırada zincirleme kazanın meydana geldiği öğrenildi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Vatandaş 23.11.2022 10:08
    Geçmiş olsun yaralılara acil şifalar diliyorum. Lütfen araç kullanırken aradaki mesafeyi koruyalım ve dikkatli şekilde şerit değiştirelim.
  • BİROL 23.11.2022 09:26
    Emniyetli takip mesafesi bırakılmaz ise sonuç zincirleme.Bir karış mesafe bırakarak seyrediyorlar. Cehaletin farklı bir örneği.O araba o hızda o mesafede durmaz arkadaş...