Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem, paniğe neden oldu.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Ack 23.11.2022 14:45
    Zonguldak yazmamışsıniz ama felaket derecede yasadik
  • Ali 23.11.2022 12:25
    Güzel insanlar. Hak yemeyelim bilerek asla. Cenabet gezmeyelim. Herkes gençlerine bunu ögretmeli acil. Mazluma buuz etmeyelim. Yetimin hakkını gözetelim. Zinaya yaklaşmayalım. Komşunuza varsa yardımcı olalım. ALLAH yardımcımız olacaktır inşallah. Geçmiş olsun diyorum. Ülkemize ve Düzceli kardeşlerimize. Lütfen Allah'ın ipine sarılalım. İnşallah. Lütfenn. Başka kurtuluş yoktur. Allah bizlere her seyin en iyisini nasip etsin inşallah.
  • Gül 23.11.2022 10:59
    Allahım sen hakkımızda yaşamında ölümünde hayırlısını nasip eyle. Biz seni unuttuk sen bizi unutma affeyle Yarabbi geçmiş olsun TÜRKİYE
  • Misafir 23.11.2022 10:18
    Binaların sağlamlığı çok çok önemli bu konu da Adana Kışla toki bakıyorum da kılimalar için bina da gelişi güzel delinmedik yer bırakmıyorlar ayrıca yangın merdivenlerini kırıp balkonla birleştiriyorlar ön salonların duvarını kırıp ön balkonla birleştiriyorlar maalesef kontrol yok ceza yok
  • abdullah 23 23.11.2022 09:59
    nerede ilerici çağdaşlarımız ilim adamları filim adamları engel olsanıza bir çare bulsanıza.neden aciz olduğumuzu kabul edip teslim olamıyoruz.bizim ilmimiz bilgimiz var olanı keşf etmekten ibaret. yani yapılmış bir pastada bunda un var ,şeker var karbonat var,su var vanilya demek gibi bir şey.ama her şeyi yaratan yöneten Allah tır.onu bilip ona uymalıyız ona itaat etmek zorundayız.adaletsizlik zulüm,zina zirve oldu bunlar olunca da bela geliyor.
Daha fazla yorum görüntüle