Kanal 7 ekranlarının sevilen programı "Bahar Kapıda", her hafta Bahar Gelir'in renkli ve samimi sunumuyla Türkiye'nin benzersiz şehirlerine konuk olmaya devam ediyor. 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan program, bu hafta iki farklı duraktan evlere konuk olacak.

Bahar Kapıda

Türkiye'nin en özel şehirlerinden biri olan Balıkesir'e doğru yolculuğa çıkan Bahar Kapıda ekibi, hemen Balıkesir'in ünlü zeytin bahçelerine gitti. Burada zeytin ağaçlarının doğaya faydasına değinen Bahar Gelir, zeytin hasadına yardım etti.  Mandalina toplayan işçilerin sofrasına misafir olan Bahar Gelir, incecik zeytinyağlı yaprak sarmasının tadına bakmayı da ihmal etmedi. Son olarak Balıkesir'de efsaneleşen Rum kızı Refika'nın öyküsünü dinleyen Gelir, Refika için yazılan türküye eşlik ederken duygularına hakim olamadı. 

Bahar Gelir

Ardından yemyeşil doğasıyla görenleri kendine hayran bırakan Çanakkale'nin güneyinde yer alan Bayramiç'e giden Bahar Gelir, ilk olarak Bayramiçli Saraç Ruşen Şahin ile koyu bir sohbete daldı. Kahkahanın eksik olmadığı programda Bayramiç Muratlar'da Âşıklar Yolu'nu ziyaret eden Bahar Kapıda ekibi burada daha önce duymadığı bir hikayeye tanıklık etti. Gençlerin aşıklar yolunda tanışarak evlenmelerinin 150 yıllık bir gelenek olduğunu duyan Bahar Gelir, büyük şaşkınlık yaşadı. 

Bahar Kapıda programından kareler

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında...

Yorumlar 0 Yorum Var