Kadrosunda Mauro Icardi, Dreyers Mertens, Juan Mata gibi yıldız isimleri barındıran sarı kırmızılılar, şimdiden çalışmalara başladı. Gelecek ve gidecek oyuncular için yoğun uğraş veriliyor.

Galatasaray, yabancı kontenjanını açmak için yollarını ayırmak istediği öncelikli iki ismi belirledi.

Sarı-kırmızılılar, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ve Benfica'dan kiralık olarak gelen Haris Seferovic ile yolları kesin olarak ayırmak istiyor.

Boey için teklif bekleniyor!

Galatasaray'da bu sezon sürpriz bir çıkış yapan Sacha Boey için teklif bekleniyor.

Fransız takımlarının ilgilendiği Boey için sarı kırmızılar 10 milyon Euro'luk bonservis talebi var.

Lucas Torreira için Avrupa'dan talipler var!

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'dan 6 milyon Euro bedelle transfer ettiği Lucas Torreira için Avrupa'dan talipler olduğu belirtiliyor. Galatasaray, istediği rakama çıkılırsa transfere izin verebilir.

Fredrik Midtsjö ayrılmayı düşünüyor!

Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Fredrik Midtsjö'nün de ayrılmayı düşündüğü öğrenildi. 29 yaşındaki Norveçli futbolcu, Süper Lig'de 3'ü ilk 11 olmak üzüre 8 karşılaşmada şans buldu.

Deniz Undav gelemye sıcak bakıyor!

Galatasaray bir yandan satışlar için uğraşırken bir yandan da kadrosunu güçlendirmek istiyor. Seferovic yerine düşünülen isimse Brighton'da forma giyen ve Türk statütüsünde olan Deniz Undav.

Bonservisi için 7 milyon Euro ödeyen İngiliz kulübüne bonservis ve 1.5 yıllık kiralık teklifi yapılacak. 26 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Okan Buruk, Marcelo için onay verdi!

Olympiakos'un yollarını ayırmaya çalıştığı Brezilyalı sol bek Marcelo için Galatasaray, Getafe ile yarışıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un "Marcelo, Marcelo'dur" diyerek transfere olur verdiği belirtiliyor.

Evander yeniden gündemde!

Galatasaray'da sezon başında adı sıkça konuşulan Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander de yeniden gündemde. Sarı kırmızılar sezon başında, Evander için 6 milyon Euro önermiş ancak kulübü bu teklifi kabul etmemişti.

Olası ayrılıklara göre Midtylland ile tekrar temasa geçilecek. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun güncel Transfermarkt değeri 7 milyon Euro.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek