CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, İyi Parti kulislerinden şok bir bilgiyi paylaştı. CHP'li Yarkadaş, 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a teklif götürdüğünü ancak red cevabı aldığını söyledi.

Millet İttifakı içerisindeki kulis bilgilerini kamuoyuna aktarmaya devam eden CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İmamoğlu iddialarının ardından İyi Parti-Mansur Yavaş temasını ifşa etti.

YAVAŞ, AKŞENER'E KAPIYI KAPATMIŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışlarına itibar etmeyen Altılı Masa liderlerinin ismini öne çıkardığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kameralar karşısında "aday değilim" demeyip soru işaretlerini artırıyordu. Ancak CHP'li Barış Yarkadaş, Altılı Masanın cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine yöneltilen "aday ol" teklifini Yavaş'ın geri çevirdiğini öne sürdü.

İddiaya göre İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş'a teklif götürdü ancak red cevabı aldı.

ZORLA MI ADAY YAPAYIM!

Katıldığı televizyon programında söz konusu kulis bilgisini gündeme taşıyan Yarkadaş, şunları söyledi:

"İyi Parti'liler Mansur Yavaş'ın aday yapılması için Meral hanımın daha ısrarcı olmasını söylüyorlar. Bu talepler peş peşe gelince Meral hanım diyor ki; 'Kardeşim teklif ettim kabul etmedi, ne yapayım, zorla mı aday yapayım.'"

Akşener'in 'gizli' toplantısı ifşa oldu: Kılıçdaroğlu ağabeyim ama kazanamaz!

6'lı masaya mesaj: O isme asla oy vermeyiz

'İmamoğlu alternatif yönetim oluşturdu, otelde görüşmeler yapıyor!'

6'lı masanın adayı kim olacak? Fazıl Say'dan Akşener'e 'Mansur Yavaş' desteği

İmamoğlu'nun üstüne çizen Akşener'in yeni adayı belli oldu! Kılıçdaroğlu küplere binecek

Meral Akşener'den otelde sır görüşme! Kılıçdaroğlu'na nispet gibi adaylık mesajı

6'lı masada yeni formül bulundu! Aday böyle seçilecek

Yorumlar 0 Yorum Var