Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası H Grubu ikinci maçında Portekiz; Muslera, Torreira ve Maxi Gomez'in formasını giydiği Uruguay ile zorlu bir mücadeleye çıktı.

Lusail Stadı'nda oynanan oynanan karşılaşmada gözler Cristiano Ronaldo'nun üzerinde olurken Uruguay'In etkisiz kaldığı ilk devre 0-0 eşitlikle son buldu.

PORTEKİZ ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 54. dakikasında Portekiz öne geçti. Bruno Fernandes'in ortasında Ronaldo ceza sahası içinde topa yükseldi ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

TARTIŞMA YARATAN GOL: DOKUNDU MU, DOKUNMADI MI?

Portekiz'in 54. dakikada bulduğu gol ise tartışma konusu oldu. Bruno Fernandes'in ortasında topa yükselen Cristiano Ronaldo hamle yaparken top ağlarla buluştu. 

ÖNCE RONALDO SONRA FERNANDES

Gol sonrası Portekizli oyuncular Cristiano Ronaldo'ya doğru koştu. FIFA ilk olarak golü Ronaldo'ya yazarken daha sonra değişikliğe giderek golü Bruno Fernandes'e yazdı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Portekiz'in ilk golü sonrası sosyal medyada futbolseverler ve yorumcular ikiye bölündü. Bir grup golü Ronaldo'nun attığını savunurken diğer grup ise Bruna Fernandes'e yazılmasının doğru olduğunu kaydetti. İşte o yorumlardan bazıları:

Ogün Temizkanoğlu: "Ronaldo orda olmasaydı kaleci orda çok rahat alırdı topu. Ronaldo atıyor golü."

Nihat Kahveci: "Ronaldo değmese o kadar sevinmez."

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek