Millet İttifakı 9. toplantısını Ankara'da gerçekleşitrdi. Halen Cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen ittifak, dün Ankara Bilkent Otel'de bir araya geldi.

Adaylık konusunda kafaları karışık olan 6 lider, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Anayasa Değişikliği Önerisi'ni kamuoyuna sundu.

CHP'Lİ SEKRETER GÖDEK'E TEPKİ!

CHP'nin 12. Kat Genel Başkan Sekreteri Derya Gödek'in skandal bir olaya imza attığı öğrenildi.

Gödek, elinde telefonla arka sıralardan kalkarak koşar adımlarla basın bölümüne geçti. Çekim yapamayan gazeteciler Gödek'i uyardı. Gödek'in ise gazetecilere nezaketsiz bir şekilde yanıt verdiği iddia edildi. 

"Ben bu altılı masanın kurucusu Kemal Kılıçdaroğlunun Özel Kalemiyim size mi soracağım, nerede duracağımı" diye gazetecilerle çıkışan Gödek ile gazeteciler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

FETÖ'CÜ ENVER ALTAYLI'NIN DOSTU RASİM BÖLÜCEK TORPİLİ İLE…

Derya Gödek, CHP'nin New York'ta ikamet eden genel başkan danışmanı Rasim Bölücek'in sekreterliğinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sekreterliğine yükselerek göreve gelmişti. Bilindiği üzere Rasim Bölücek yakın dostu olan FETÖ'den tutuklu Enver Altaylı ile 1159 kez telefonla görüşmüştü.

FETÖ/PDY üyeliği' ile 'siyasi ve askeri casusluk' suçlarından 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezaevinde bulunan eski MİT'çi Enver Altaylı, 19 Ağustos'ta Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında da tutuklanmıştı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Mahmut 29.11.2022 17:32
    Sayın Ebubekir bey, toplum tvlerdeki diziler yarışmalar,programlar,çok bilmiş yorumlar ve hele hele haberler yüzünden ne hale geldik,birde yurt dışından hiç alakasız haberler,bunlardan dolayı bir hakkım varsa denetici olarak tüm üyelere hakkımı helal etmiyorum.Yalnız birilerinin helalliği gibi degil.İyi olur inşaAllah.