CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İkinci Yüzyıla Çağrı" başlıklı toplantıda partisinin vizyon belgesini açıkladı.

Toplantının ardından İstanbul Byüyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından çok konuşulan bir paylaşım yaptı.

ADAYLIK MESAJI MI?

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun söylediği Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü olan "Halkın sesi Hakkın sesidir." şeklinde tweet atması, birçok kişi tarafından Kılıçdaroğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

İYİ PARTİ DE TOPA GİRDİ

İmamoğlu'nun adaylık göndermesinin ardından İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan da Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesinde bulundu. Özkan, "Bir Latin özdeyişi der ki; "Vox populi, vox dei...Yani halkın sesi, hakkın sesi...Halkın sesine kulak vermeyenlerin akıbetini tarih defalarca yazmıştır. Demokrasinin olmadığı yerde, amaç değil araç olarak görüldüğü yerde Türkiye Yüzyılı yazılamaz" dedi.

AKŞENER DE YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün katıldığı televizyon programında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığına 'Hayır' demeyeceklerini açıklamıştı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yavuz Özmen Almanya 05.12.2022 02:07
    Batırdınız. Baharları hapiste veya başka ülkede geçirirsiniz inşallah
  • merhaba 04.12.2022 14:12
    Merhaba. Altı değil On altı parça olun.
  • Şenol 04.12.2022 13:26
    Beceriksizliğini söyle,yok engel oluyorlarmış
  • Vatandaş 04.12.2022 13:10
    Bu iş bitmiştir dağ fare doğurdu ; Reisin yolu açık ömrü bereketli olsun. Aday belirlerken ne olur Reis ; halkın anketini dikkate al partililer yanıltabilir sizi. Ne yaptığı ve performansını iyi incelermisiniz , sevilip sevilmediği de önemli . Çoğu yer sizin hatırımıza oy veriyo aday iyi olmayabiliyor.