Denizli'de iki grup arasında çıkan kız meselesi kavgasında askere gitmek için gün saydığı öğrenilen Hüseyin Niyaz (23), yakın arkadaşı tarafından yanlışlıkla tabancayla vurularak öldürüldü.

Acı olay Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Askere gitmek için gün saydığı öğrenilen 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz, aralarında kız meseli olduğu öne sürülen T.O ile Niyaz'ın yakın arkadaşları olan H.C. ve U.C. ile Kazım Arslan Parkı'nda buluştu. İki grup arasındaki tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Hüseyin Niyaz, vurularak hayatını kaybetti.

YAKIN ARKADAŞI TARAFINDAN VURULDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan soruşturma çerçevesinde ilk başta husumetlisi T.O. tarafından öldürüldüğü değerlendirilen Niyaz cinayeti farklı boyutlara ulaştı. Çıkan tartışmada omzundan yaralanan T.O.’nun olayı kendisinin yapmadığını söylemesi üzerine gözler kardeşlerin üzerine çevrildi. Ekiplerin aldığı sorgular çerçevesinde çıkan arbedede U.C.’nin elinde bulunan silahın ateşlenmesi sonucu T.O.’yu omzundan, Niyaz’ı ise karın tarafından 2 kurşunla yanlışlıkla vurduğu ortaya çıktı.

YAKIN ARKADAŞ KATİLİ TUTUKLANDI

İşlemlerin ardından T.O. ifadesi sonrası serbest bırakıldı. Olayı gerçekleştiren ve kavgada yanında olduğu en yakın arkadaşını yanlışlıkla öldüren U.C., işlemleri sonrası çıkarıldığı adli makamlarca geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeş H.C. ise 4 gün sonra çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Yorumlar 0 Yorum Var