CHP'ye yakınlığı ile bilinen Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç, CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması programını eleştirdi. 

TV100’de Gündeme Dair programında konuşan Şaban Sevinç, CHP’li kadrolar varken ABD’den danışman ithal edilmesine tepki gösterdi.

“KALKIP İSTANBUL’A GELME ZAHMETİNDE BULUNSALARDI…”

ABD’li Jeremy Rifkin ile Daron Acemoğlu’nun danışman yapılmasını eleştiren Şaban Sevinç, şunları söyledi:

 “CHP kadrosu oturuyor. Yıldızlaşmış kamuoyunda popülariteleri tavan yapmış belediye başkanları oturmuş böyle sırayla Amerika’dan bağlanmış, bir hafta önce Kemal Bey’e danışmanlık hizmeti vermeye başlamış Jeremy Rifkin’i telekonferansla dinliyorlar. Keza Daron Acemoğlu da ABD’den bağlanıyor… Kardeşim, ben bunu yanlış bulurum. Belki kalkıp İstanbul’a gelme zahmetinde bulunsalardı, Lütfü Kırdar Salonu’nda çıksalardı ceketlerinin önlerini ilikleyerek. CHP heyeti var önlerinde çünkü. Eski genel başkanlar var, milletvekilleri var, belediye başkanları var… Şöyle bir baş selamı verselerdi kürsüye geçerek, canlı sunum yapsalardı. O zaman belki bu hata telafi edilebilirdi. Ama üstenci… Bu açılardan ben eksik buldum. CHP kadrolarını biraz refüze eden bir toplantı olarak gördüm maalesef. Kusura bakmasın CHP’liler ve sayın Kılıçdaroğlu. Ben olsam; CHP kimliğini, bu ülkenin sosyolojisini daha öne çıkararak bir vizyon öne çıkarırdım.”

“VİZYONSUZLUK NEDİR” PAYLAŞIMINI SİLDİ

CHP’li Şaban Sevinç, sosyal medya hesabından da tepki gösterdi. CHP’nin düzenlediği toplantıya ilişkin paylaşım yapan Sevinç, “Vizyonsuzluk nedir? Amerika’dan birkaç yazar, ekonomi ve bilim insanını telekonferansla konuşturup, İstanbul’da salona doldurduğun CHP’lilere dinletmek.” ifadelerini kullandı.

Şaban Sevinç söz konusu paylaşımı kısa süre sonra ise sildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Hacı Baba 06.12.2022 14:32
    Hani bu adamlar solcu falandı yav? Bu adamlar Amerikan mandacısı.. Eski devirde Dervişi gönderdiler.. Şimdide Rıfk'ıyı göndereceklermiş. Bu adam ve benzerleri Türkiyenin ekonomisini düzelteceklermişşş. CeHAPe ve şürakası başa geçerse (Allah korusun..!) aynen eski işlere, kaldıkları yerden devam ederler. Yerler, içerler, Türkiyeyi soyarlar. Sonunda yükü milletin sırtına vurup giderler. İkinci Derviş vak'a sı yaşanmış olur....
  • Namyelüs 05.12.2022 11:03
    Genel başkanı KK olan CHP nin genel amacı Türkiye'yi ABD mandası yapmaktır.
  • Muhidtin atlıhan 04.12.2022 23:01
    Ceketlerinin düğmesini amerika tarafından c h p ye kayyum olarak atanan kişi karşısında o saydığın zavallılar ilikler
  • Çiçek 04.12.2022 21:24
    ZATEN NE DİYORLARDI ABD den birileriyle görüştüğü söyleniyordu fötöcüler görüştüğü de ve bazı şeyleri SAKLIYOR Aslında saklamasının sebebi de halkın kabul etmiycegi kişiler oldugu için bence oy için yalan konuştu yalan KONUŞAN gözden düşer DEYERİ olmaz sözünün kim sever yalancıyı iftiracıyı