Senegal Parlamentosundaki bütçe görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. Muhalefet partisi milletvekili, kadın meslektaşına tokat attı, ardından parlamentodaki milletvekilleri birbirine girdi.

Senegal parlamentosunda bir erkek muhalefet miletvekilinin bir kadın vekilin kafasına vurması ardından parlamentoda arbede yaşandı. Milletvekillerinin karşılıklı yumruk, hakaret ve suçlamaları üzerine oturuma ara verildi. Senegal’da iktidar ve muhalefet partileri politikacıları arasında giderek sertleşen ilişkiler parlamentodaki bütçe görüşmeleri sırasında zirveye ulaştı.

Bir bütçe sunumu sırasında, muhalefetteki milletvekili Massata Samb, iktidardaki Benno Bokk Yakaar (BBY) koalisyonundan Amy Ndiaye Gniby'ye doğru yürüdü ve sertçe başına doğru bir tokat attı. Aldığı darbeyle sarsılan milletvekili ise meslektaşına sandalye fırlatarak cevap verdi. Kavgaya ait görüntüler sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • adil 10.12.2022 17:05
    Habercilik yapanlarin en büyük hata ( suc) lari ; Yasanan olaylarin sebebiyle hic ilgilenmeyip..vurdu,kirdi,yakti,aldi vs gibi fiilin kendisini salt olarak sunup..yanlis muhakeme algisi olusmasini saglamalaridir. MiSAL : O tokat yiyen kadin vuran adamin namusuna iftira atmissa ne olacak..?.Bak olayin seyrini degistirecek bir gerekce !.
  • isimsiz kahraman 05.12.2022 11:01
    eeee normal beğendim keşke türkiyedede böyle cesaretli insanlar olsa hakkını savunsa bütçe görüşmelerinde sendikalar beş para etmiyorlar.
  • ercan 05.12.2022 10:53
    osmanlının ayak sesleri gelmedikçe o ülke huzura kavuşmaz geliyor gelmekte olan
  • Misafir0815 05.12.2022 10:49
    bir tokat iki sandelya bir Tekme... Bizim CHP ye benzemisler
  • Alper Çağlar 05.12.2022 03:57
    Tartışan vekillere uyarılar fransızca yapılıyor. Fransızların girip çıktığı hiçbir yerde huzur olmaz. Cezayir, Tunus, Senegal, Mali, Lübnan, Suriye 'de halk kendi içinde birbirine düşman olmuş durumda hergün kavga var, iç çatışma ve ekonomik sorunlar..
Daha fazla yorum görüntüle