İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in 2020'de, "İzmir'in iklim krizine dirençli, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını temsil eden bir projesi" sözleriyle açılışını yaptığı İzmir Karabağlar'daki Selvili Meydanı'nın güncel hali pes dedirtti.

CHP'li Soyer, altı otopark olan düzenlemeyi "Tüm projelerimizde olduğu gibi bu projemiz de İzmir'in iklim krizine dirençli, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını temsil eden bir proje" sözleriyle açmıştı.

İŞTE CHP'NİN ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞI

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selvili Meydanı'nı ziyaret etti. Yeniasır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre, AK Parti'li Kaya, buradan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunarak, "Burası, İzmir Karabağlar Selvili Mahallesi. CHP'li Soyer'in 2020'de, 'İzmir'in iklim krizine dirençli, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışını temsil eden bir projesi' sözleriyle açılışını yaptığı meydandayız. İşte, CHP'nin şehircilik anlayışı!" dedi.

İŞ YAPMIYORLAR, YAPTIKLARI DA ORTADAN KALKIYOR

Kaya, eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Meydanın adeta savaştan çıkmış gibi bir hali var. CHP'li yerel yönetimlerin beceriksizliğinin en büyük örneklerinden biriyle karşı karşıyayız. Oturaklar daha üzerinden 2-3 sene geçmeden ne hale gelmiş! Burası adeta bir hayalet meydana dönmüş. Buraları yeşil alan düzenlemesi noktasında bir şeyler planlamışlar ama ne yeşil alan ne de toprak kalmış. İşte CHP'li beceriksizlik bu, CHP'nin 25 yıldır İzmir'e çektirdikleri bu noktada. İş yapmıyorlar, yaptıkları işler de üstüne sene geçmeden ortadan kalkıyor."

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 18.9 milyon lira harcanarak yapılan meydanın 2 yılda hayalet meydana döndüğünü söyledi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • T.C 05.12.2022 12:10
    izmirlilere hizmet lazım degilki, onlar çok mutlu ve bunun gibi daha çooook mutluluklar yaşasınlar inşallah
  • Adalı 05.12.2022 10:19
    beter olsunlar...