Avrupa'da birçok takımın radarında olan Ferdi Kadıoğlu ve Arda Güler, Milan'ın da ilgisini çekti. İtalyan ekibi, iki oyuncu için Fenerbahçe'yle ilk bağlantıyı kurdu. Napoli de ikili için devreye girdi.

Fenerbahçe'nin oyuncuları bu sezon gösterdikleri performansla Avrupa takımlarının takibine girmeye devam ediyor. Bu isimlerin başında ise genç yetenekler Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu geliyor. İtalya'nın köklü takımlarından biri olan Milan, bu iki oyuncuyu da kadrosuna katmayı çok istiyor. Bu konuda ilk girişimler yapıldı.

Napoli'de peşlerinde!

Yine Serie A ekiplerinden Napoli de bu isimlerle ilgileniyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin bu dönemde kadrodaki oyuncularını satmayı düşünmediği belirtiliyor.

Dev kulüpler Arda'nın peşinde!

Napoli, Tottenham, Barcelona ve Paris Saint Germain de Arda Güler ile yakından ilgileniyor. Genç yeteneğin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor. Arda'nın olası satışından Gençlerbirliği'ne yüzde 20 pay verilecek.

Bu sezon 1500 dakika forma giyerse Arda, 17.5 milyon euro karşılığında serbest kalabilecek. Genç yetenek, 1500 dakikadan az forma giyerek sezonu tamamlarsa serbest kalma bedeli sadece 5 milyon euro olacak. Arda, 13 maçta 305 dakika sahada kaldı.

Ferdi'nin piyasa değeri 12 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Sarı-Lacivertliler, genç yeteneği 2018 yılında Nijmegen'den transfer etmişti.

Hollanda ekibine o dönem 1.4 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti. Genç oyuncu 23 resmi maçta Fenerbahçe formasını giydi. 2203 dakika sahada kalan Ferdi Kadıoğlu, 2 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu.

Yorumlar 0 Yorum Var