Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde çirkin sözler sonrası tansiyon artarken son  olarak kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasına tepki gösterdi. Kurtulmuş "Sayın Kılıçdaroğlu konuşmalarının sonunda sürekli 'diktatör' dediği Cumhurbaşkanı'na bir sıfat daha ekleyerek 'tiran' dedi. Halkta karşılığının kalmadığını söyledi. Biz de Kılıçdaroğlu'na diyoruz ki; madem Recep Tayyip Erdoğan'ın halkta bir karşılığı yok, buyrun er meydanına adaylığınızı ilan edin. Zaten Kılıçdaroğlu'nun buradaki konuşması bir genel kurul bütçe konuşması değil bir cumhurbaşkanlığı adaylık konuşması idi." açıklamasını yaptı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Emre47 07.12.2022 00:29
    Partinde sana muhalif olan, ses çıkaran asıl taban olan herkesi partinin dışına itecek diktatör olacaksın sonra sahte gülücüklerle demokrasi nutuğu atacaksın. Atatürk, millilik ağzından düşmeyecek ortaya koyduğun eylemler bu iki değeri de ezecek. Velhasıl söz vererek basit söylemlerle bir partinin genel başkanlığını yapabiliyor ve fanatizminden dolayı sana bu duruşuna rağmen, hamburgeri Rifkin seçmene rağmen alkış tutabilenler var ya... Allah muhafaza. Sonuna kadar milli ve hizmet adamı, milletinin aşığı REİS seninleyiz.
  • Önce VATAN 06.12.2022 12:23
    Fetö pkk yi destekleyen ülkelrin sözcülügünü yapan onlarin agziyla konusan lar dan bu devletin ve milletin hayrina olan bir icraat beklemek akil disidir. Tam bagimsiz Türkiye Hayalimizi gerceklestirmek usakliktan kurtulmak icin cumhur iitifakina destegimiz sonuna kadar tamdir.
  • Mahmut 06.12.2022 00:02
    Seçim yaklaştıkça chpkk kudurmaya devam ediyor
  • Misafir 05.12.2022 23:06
    Daha kendine güveni yok sag sola çamur atıyor, seni ne tanıyan nede takan var adaylıgını bile ilan edemiyorsun. Altı kafa yetmiyor birde abd danışman kiralıyorsun, kuş beyinli oldugunuz her halinizden belli, öyle danışmanı bana ver bende yönetirim dünyayı, mesele kendi beyninle yönet kemalllll, aklını hep kiraya verdigin için sürekli söyledigini hatırlamadıgın gibi, balık akılı gibi de unutuyorsun, senden olsa olsa koca hiç olur, türkiyeye gelmiş geçmiş en kötü siyasetci kılıçtaroglu senin gibi haini kimse görmek istemez, yedigin içtigin gözüne dizine dursun, her aldıgın nefes zarar beee
  • Vanlı 05.12.2022 22:46
    Kılıçdaroğlu halkda karşılıģınız varsa buyurun er meydanına görün karşılıģı