Galatasaray'ın, Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin'in ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin'in yeni durağı merak ediliyor. Tecrübeli oyuncu, kariyerine İstanbul'da devam etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda kendisiyle ilgilenen kulübün yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştiren Caner Erkin'in Galatasaray'la prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi. 

Bu sezonun asist kralı

Caner Erkin, 2022-23 sezonuna hücum anlamında oldukça etkili başladı. 34 yaşındaki oyuncu, 12 Süper Lig maçında 6 asist yaparak ligde bu alanda zirvede yer alıyor.

12 yıl sonra Galatasaray'a geri dönüyor!

Caner Erkin, Türkiye'de Manisaspor'dan sonra forma giydiği ilk takım olan Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. 2007'de Manisaspor'dan Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Erkin, 2009-10 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Son gelişmeler sonrası Caner Erkin'in 12 yıl sonra Galatasaray'a dönmeye çok yakın olduğu öğrenildi. 

Anlaşıp süre istediler

Galatasaray'da ilk hedef Rıdvan Yılmaz. Rıdvan Yılmaz girişiminden istenen sonuç alınamazsa, Galatasray Caner Erkin'e imzayı attıracak.

Yöneticilerin Caner'le ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ve prensipte anlaşma sağladığı da gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılılar'ın, mutabakata varılan Caner'den, gündemdeki alternatifleri değerlendirmek üzere süre istediği belirtiliyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek