CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Erkem İmamoğlu’nun HDP’li 2 milletvekili ile yemek yediği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Gazeteci Zafer Şahin, Ülke TV ekranında Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet‘in sunumuyla ekrana gelen "Akşam Baskısı" programında "İmamoğlu balıkçıda HDP’li vekillerle yemek yedi" iddiasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"ORTAYA ÇIKARSA İMAMOĞLU NE YAPACAK?"

Söz konusu haberinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yalanmasının üzerine canlı yayında konuşan Şahin, Ekrem İmamoğlu ile Canan Kaftancıoğlu arasındaki gerginliği hatırlatarak, "Bu haberi de yalanlamışlardı ama gerçek ortaya çıktı, hafta HDP’li vekillerle yemek yediğine ilişkin İmamoğlu’nun fotoğrafları çıkarsa ne yapacak? Çıkmazsa ben özür diler köşemde gereğini yaparım ama İmamoğlu ne yapacak?" diye sordu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Burhan 10.12.2022 13:33
    İmamoğlu'nun ne olduğunu biliyoruz. O kişi için he hayırda bir şer vardır. Bu sebeple sürekli hayırsız şeylerle uğraşıyor.
  • Ali Hoca 10.12.2022 08:59
    Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarımız. Elinde sağlık delil var ki böyle iddialı konuşuyor.Yalanciligi tescilli birine tabi ki inanmam.Neden inkar ediyor,onu daanlamadim.Daha defalarca bu sarmaş dolaş olmaları ortada zaten. Ailecek HDP lilerle tiyatroya gitme, göstermelik ağaç dikme merasimleri.Ve bu yakınlığın diyeti olarak, PKK elemanlarınin İBB ye doldurmak.Daha neler neler...
  • Melisa 10.12.2022 05:44
    Yaptigi bir iş yok zaten raki balik sefasini seviyor.Istanbullu kan agliyor.Hic bir hizmet yapilmiyor.Eski yapilanlar bile chp li imamoglu sayesinde iflas etti.Halen istanbulu yeyip duruyor.Evet hersey cok guzel oldu.