Konya’da bir barınakta yaşanan olayı bahane eden sözde hayvansever grupların asıl niyetleri ortaya çıktı.

Kon TV’de yer alan habere göre, kendisini oyuncu olarak tanıtan Paw Guards isimli dernek yöneticisi Burak Arslan’ın sözleri Gezi Kalkışması’nı hatırlattı.

HEDEF YENİ BİR GEZİ KALKIŞMASI MI? “HÜKÜMET DEVRİLİR, HÜKÜMET DEĞİŞTİRİLİR”

Gezi Kalkışması sırasında oyuncu Mehmet Ali Alabora’nın “Mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı?” şeklindeki sözlerine benzer ifadeler kullanan Arslan, sosyal medyada canlı yayın açarak “Değil mevcut iktidar, hayvanseverler konusunda hükümet devrilir, hükümet değişir. Herkes bunu bilsin” itirafında bulundu.

“KONYA’DA YAPILACAK HER HAMLE, AK PARTİ ÜZERİNDE ETKİ YAPIYOR”

Konya Büyükşehir Belediyesi üzerinden yapılacak bir hamlenin AK Parti üzerinde etkisi olacağını söyleyen Burak Arslan, “Konya şu anki siyasi iktidarın kalesi olarak görülen bir yer. Aslında buradaki belediye başkanı üzerinden yapılabilecek herhangi bir hamle o parti üzerinde bir etki yaratıyor” dedi.

“MEDYA ALGISI ÇOK ÖNEMLİ”

Medyada algı operasyonları yapacaklarını itiraf eden Burak Arslan, sanatçı ve medya ekibi oluşturarak her ay Konya’da eylemler düzenleyeceklerini söyledi.

Medya algısı için her yolu deneyeceklerini söyleyen Arslan, şunları söyledi:

“Medya algısı yapmamız yapmamız en önemlisi. Gerekiyorsa medya ajansını tamamı ile ‘Konya’da katliam var’ tagı üzerine çalışmalar yaptıracağız. Gerekirse ‘Youtuber’lar ile anlaşacağız, gerekirse ‘twit’çilerle anlaşacağız, gerekirse yayıncılarla, muhabirlerle, ‘influencer’lar ile anlaşacağız. Konya’ya sürekli her ay 5-10 kişilik sanatçı ve medya ekibiyle çıkartmalar yapacağız.”

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Erdal 10.12.2022 22:59
    Aç tavuk kendini buday ambarında görürmüş
  • P ol 10.12.2022 17:28
    Türk gözüküp olmayan, Müslüman gözüküp olmayan, vatansever gözüküp hain olan o kadar çok insan varki ülkemizde, maalesef...
  • Çankırı lı 10.12.2022 17:22
    Artık o biz yaptık oldu günleri kapanmıştır. Sen kim oluyorsun da hükümet devirmeye kalkıyorsun. Sen kim oluyorsun da halkı Anayasal düzene ve Devlete karşı işyana kin ve nevrete ve itahatsizliğe çağırıyorsun. Bunu yapanlar ancak teröristler dir. Onlarında akibeti sarı torbalardır. Bunu iyice kafanıza kazıyın.
  • şişemi devirecen. 10.12.2022 17:10
    Bu iki ayaklı kimdir . Tanıyan var mı. Ben tanımıyorum.
  • Misafir 10.12.2022 16:44
    Tipe bak bunları var ya tıkacaksın içeri bir daha çıkmasın savcılar göreve
Daha fazla yorum görüntüle