CHP Grubu, TBMM'de olağanüstü grup toplantısı yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantıyı bitirerek yanındaki partililer ve milletvekilleriyle Adalet Bakanlığı'na yürüdü. 

Kılıçdaroğlu, burada 6 yaşındaki çocuğa istismar iddiasına ilişkin basın açıklama yaptı: 

"Haksızlığa tahammül edemiyorum, çok öfkeliyim.

Buraya bu evladımızın sesi olmak için geldik. Adalet istiyoruz kızımız. Buradan bu kızımıza seslenmek isterim: 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor.

Hep birlikte bu haksızlığa karşı mücadele etmek zorundayız.

Haksızlıkla ilgili tablo, tahammül edebileceğimiz bir tablo değil. Ülkenin bu kadar derdi varken siyasal iktidarın hala görevini yapmaması, devlet aygıtını çalıştırmaması tahammül edilebilecek bir durum değildir.

'İki yıldır biz bu meseleyi biliyoruz' ne demek? Devlet, baskıların altında görev yapamaz."

 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • emre1907 13.12.2022 09:12
    Adalet yuruyusu partisinde taciz tecavuzun kol gezdigi chpye mi kalmis,tam bir despot hareket kendilerini hem savci hem hakim yerine koyan bir gruf,algilarla provakayon yapmaya kalkiyorlar.
  • Tüh 12.12.2022 14:59
    Tek umutları 6 yaşında kız çocuğu evlendi yalanı, başka bir şey yok yapacak
  • Gül 12.12.2022 13:45
    Dağa çıkarılan çocukların annelerinide gittiğinde bir ziyaret etse idin iyi olurdu iş islam din üzerinden oldumu hemen oradasın pkk + terör örgütü dendimi yoksun. Türkiye her şeyin üstesinden gelir ALLAHIN izni ile fırsatçı kemal
  • Gül 12.12.2022 13:41
    Davetsiz misafir gülmemek elde değil.
  • Çiçek 12.12.2022 13:31
    İzinsiz her şeyini almak isteyen EMİR VAKİ YAPMAK İ. STEYEN Kendini her kezin AGAsI Gibi gören saygısız kişiler var ne yazık. Ve birileri yeter dur demezse DAHADA UTANMAZ Olabilir ler ALLAH FIRSAT vermesin inşallah Amin