YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararın onanması halinde, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesi gereğince İmamoğlu'na siyasi yasak getirilecek. İmamoğlu'nun aldığı cezanın ardından pek çok gazeteci konuya dair yayınlar yaptı.

Bu gazetecilerden biri olan ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Enver Aysever, yaptığı son yayında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Aysever, İmamoğlu'nun 1 ay önce WhatsApp grubu kurarak 500 kişiyle birlikte propaganda çalışmasına başladığını iddia etti.

Yine CHP'ye yakınlığıyla bilinen bir başka gazeteci, Can Ataklı da, yayınladığı son video ile İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le İmamoğlu'nun sarıldığı fotoğrafı işaret eden Ataklı, “Meral Akşener ile İmamoğlu’nun sarıldığı fotoğrafa bakın, mağduriyet var mı ? Gülüyorlar seviniyorlar” ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Semih 16.12.2022 00:51
    Bu Yunanoğlunun yaptığı mağdurumda mağdurum ayakları kime sökecek. Ya bu müslümanlarla alay eden en büyük ayrımcılığı yapan, İBB başkanı olduğu 3 yıldır tüm İstanbul’u mahvı perişan eden bu yunanoğlu değil mi? Bu insanlar bunun neresine acıyıp cumhurbaşkanı olsun diye oy verebilecekler. İstanbul’u bu hale getiren herkese peşkeş çeken, otobüsleri tramvayları bozup bozup atan tamir etmeyen milyarlarla lirayı cebine indiren, binlerce insanı bir sms ile işten çıkarıp mağdur eden yerine PKK terör itlerini işe alan bu kafire mi oy verecekler. Akıllarını kaybetmedilerse 10 kere düşünüp bir kere karar versinler oylarını da ona göre versinler
  • Yörükobalı 15.12.2022 22:23
    Hiçbiriniz anlaymazsınizki!?! Çok dolap ,dezgahları döndürülyor!?masanın altın kimler kalır!!? Altılı ganyancılrdan birisi eksikti fakat daha önemlisi Meydan imamogluna kurulmuş K. K. ekibide bu hareketin Ne anlama geldiğini genede anlamadılar galiba ?! maral ve ganyanın digerleri yakına yıkıla nöbeti gelmiş şizofrenler gibi Tayyip de Tayyip !.. tuturdular Hükümete Suç atmayı ?! Şimdi Nediyelim Bu çaylaklara Kor kunda ! korkun ! Korkunun ecele Faydası yok! bu başkan densizlik yapıp YSK ya ve Üyelerine hakaret etmiş hesabını verip gerekirse cezalandırılacak ! Bu kada!?!?!
  • Fatih 15.12.2022 21:29
    Tayyip Erdoğan alayınızı ezip geçecek
  • muhafız1969 15.12.2022 17:14
    Cahil Halkın Partisi büyükelçiler tarafından ele geçirilmiştiş ve parti yönetimide devirecekler zavallılar
  • İzmirli 15.12.2022 17:13
    Hah şöyle yola gelin karşınızda Tayyip Erdoğan var kod adı Reis yedirmeyiz o iş o kadar kolay değil avucunuzu yalarsiniz
Daha fazla yorum görüntüle