İYİ Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ Gazetesi'nin Haber Müdürü Fatih Ergin, hafızlık eğitimine ilişkin haddi aşan skandal ötesi ifadeler kullandı.

HAKARET ETTİ: HAFIZLIK ASALAKLIK ADAYLIĞIDIR

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yapan Fatih Ergin, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen hafızlara yönelik "Hafızlık bu çağda neye yarıyor? Teknoloji çağında 'hafızlık' asalaklık adaylığıdır." şeklinde skandal sözler sarf etti.

Konya'da 750 Hafız için düzenlenen İcazet Tevdi Töreni'nden bir kare...

İşte Yeni Çağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kullandığı skandal ifadeler;

Müftülükler hafızlık kursu inşaatına yardım topluyor, tarikatlar görkemli hafızlık icazet törenleri yapıyor. Hafızlık bu çağda neye yarıyor? Teknoloji çağında "hafızlık" asalaklık adaylığıdır. O çocuk bir şey üretip geçinemez! Derdiniz sevapsa cumaları SMA'lılara para toplayın!

Herkesin elinde cep telefonunun olduğu iletişim çağında hafız yetiştirmek, bir şey üretmeden toplumun sırtından geçinecek asalaklar yaratmaktır. Bu çocuklar insanlık için bir şey üretmeyecek, sadece tarikatların siyaset ve Diyanet'ten geçinme düzenini devam ettirmeye yarayacak!

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Din üzerinden algı yapmaya çalışarak hafızlara dil uzatan Fatih Ergin'in sözlerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Vatandaşlar Ergin'in hadsiz sözleri sonrası devlet kurumlarının harekete geçmesi çağrısında bulundu.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Paşaoğlu 21.12.2022 22:11
    Malesef bu insanlarla aynı havayı tenefüs ediyoruz.Bu insanların cenaze namazları kıldırılmasın haketmiyorlar.Yaşasın cehennem fatih ergin gibiler için...
  • Moor kurabiye 21.12.2022 10:34
    Başımıza taş yagmıyosa bu mübarek talebeler sayesinde
  • Ayten koksoy 21.12.2022 01:45
    Müslümanların inancına hakaret suçundan ve halkı kışkırtmak sucundanacilen tutuklanmasini bekliyorum
  • Ayten koksoy 21.12.2022 01:42
    Senin ve senin gibiler için hidayet dilemiyecegim cehennem sizin gibileri bekliyor yaşasın cehennem
  • İbrahim 19.12.2022 18:29
    İnanamıyorsan inanları saygı duy içindeki sana kalsın biz sizleri hakaret ederek güzelim vakitlerimizi harcamak istemiyoruz
Daha fazla yorum görüntüle