Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra Kılıçdaroğlu'nun 'İçişlerimize karışmasın' çıkışı sonrası Akşener canlı yayında açıklamada bulundu.

CHP lideri KIlıçdaroğlu'nun Akşener'e, "İç işlerimize karışmasın" mesajından sonra Meral Akşener açıklamalarda bulundu. Akşener, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi

Akşener'in açıklamalarından satır başları:

"BU BENİ VE ARKADAŞLARIMI İNCİTSE DE KENARA KOYDUK"

İkili bir sistem o. Normalde sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği söz oraya gitmekle alakalı değil. Oraya giden söz genellikle kurmaylardan  geldi. Bu beni ve arkadaşlarımı incitse bile kenara koyduk.

"İÇ İŞLERİNE KARIŞMAK YOK! ADAYI 6'LI MASA BELİRLEYECEK"

Sayın Kılıçdaroğlu’nun gazetecilerle yaptığı toplantıda sorulan soru aslında sayın Kılıçdaorğlu’na söylediğim ve kamuoyu ile paylaştığım bir söz. Sayın Kılıçdaroğlu da içişlerine karışmakla ilgili bir söz söyledi. Burada içişlerine karışmak yok. 6’lı masa toplandı ve Cumhurbaşkanı adaylığı liderlere bırakıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’na şunu görevden alın şuraya koyun dersem bu içişlere karışmak olur. Aday tespiti konusunda herkes hür ve bağımsız.

KILIÇDAROĞLU 'ADAYIM' DERSE...?

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda konuşan Akşener, "İstemek herkesin hakkıdır. O gelmeden konuşamayız. Bilmiyorum. Partimizle konuştuğumuz için ona göre bakış açısı olacak." dedi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Vatandaş 23.12.2022 18:41
    Vah ülkem vah
  • emre19 23.12.2022 18:35
    Nezaket kurallarina aykırı, gerçi kimine anlatacağız. Al o ürünü vur öbürüne, ne demiş atalarımız anmaya yüz verme ya düğünde ister ya Bayram da, güya İmamoğlu kendilerince ortak adayımız hdp , iyipartinin,CHP'nin, Sadettin ortak kullanma yetkileri varmis.
  • Şemsetdin 23.12.2022 15:26
    Çok tehlikeli ilkesiz bir kadın
  • Hasan doğru 23.12.2022 14:21
    Şunlarda hiç plan proje, Türkiye nin menfaatleri nin koruması, terör ün bitirilmesi, bilim teknoloji, gelişme, refah artışı, Türkiye nin geleceği ile ilgili hiçbir çalışmaları önerileri varmı? Hep ayak oyunları. Yazıklar olsun
  • Toprak 23.12.2022 14:03
    Dogru ama Eksik beyan ; belediye başkanlarını (hdp-chp-ip, birde sözde milli görüştüler) seçti...! Dördünü ortak malı kimse tek başına kapıp kaçmaya çalışmasın
Daha fazla yorum görüntüle