Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski eşi tarafından silahla vurulan Pelin Ceylan, hastanede 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde 12 Aralık'ta eski eşi Mehmet E. tarafından tabancayla vurulan ve ağır yaralanan Pelin Ceylan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

OLAY

Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde Pelin Ceylan, yanına gelen eski eşi Mehmet E. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlamış, daha sonra Mehmet E, silahla 2 el ateş ederek Ceylan'ı ağır yaralamıştı.

Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Gül 25.12.2022 12:38
    Iyi günde kötü günde diye imza attın, olmuyorsa olmuyor iki taraf içinde geçerli, zaten ayrılmışınız neyin kini hazımsızlığı neye yaradı en kötüsünü seçtin yazıklar olsun lanet olsun senmi verdinki canını evlendi ise senin malın kölenmi bir bildiği var imişki senin gibi caniden ayrılmış malesef canı ile ödedi mekanı cennet olsun senin ise cehendem çukuru.
  • Mert 25.12.2022 10:00
    Bu haysiyetsiz, şeref yoksunu kadına terör uygulayan teröristler ne zaman idamla yargılanacak ?? Bir erkek olarak soruyorum . Bu teröristin yakalanması için illa bir kadının ölmesi mi gerekiyor???
  • Mustafa 25.12.2022 09:51
    Yazık çok yazık gencecik bir kadın bir vahşete kurban gidiyor şimdi onu öldüren bu cani 100 yıl hapiste yatsa adalet yerini bulmuş olacak bu Caniye bu cinayetten sonra idam edileceğini bilse bu cinayet işlermi Öyle hadiseler de iyi Dame olmadı mı adalet adalet değildir böyle açık seçik faili belli hadiseler de kesinlikle idam olmalı
  • Hakikat 25.12.2022 09:22
    İdam şart oldu. Kadın kötüyse boşa gitsin öldürmeye ne hakkın var. Kadın senin kölen mi onu satın mı aldın. Zalimler için yaşasın cehennem