Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber 7 yazarı Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulusi Programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ oldu.

Bakan Bozdağ'ın açıklamaları şu şekilde;

"EKREM İMAMOĞLU KARARINDA MAĞDURA YATMAYI TERCİH ETTİLER"

Bakan Bozdağ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmesi hakkında "Yargıtay, süreci onaylamış bitmiş gibi bir algı operasyonu yapılıyor. mağduru oynamayı, mağdura yatmayı tercih eti. Türk haklı mağdura yatanı sevmez dedi. Türk halkını kandırabileceklerini düşündüler." dedi.

"TAYYİP BEY'E ÖYKÜNÜYOR"

Sayın İmamoğlu Tayyip Bey'e çok öykünüyor. Etrafındakiler de Tayyip Bey'in hikayesine benzer bir hikayeyi Sayın İmamoğlu üzerinden Türkiye'ye sunabilir miyiz diye büyük bir çaba içerisindeler. Bu ikisini mukayese etmek çok yanlış. 

[Başörtüsü teklifi 6’lı masayı ikiye böldü! İşte Kılıçdaroğlu’nun yeni hamlesi] Başörtüsü teklifi 6’lı masayı ikiye böldü! İşte Kılıçdaroğlu’nun yeni hamlesi

[Başörtüsü teklifi: AK Parti'den İYİ Parti'ye teşekkür, CHP ve HDP'ye çağrı] Başörtüsü teklifi: AK Parti'den İYİ Parti'ye teşekkür, CHP ve HDP'ye çağrı

[Hazımsızlar protesto etmişti! TBB'ye haddini bildiren başörtülü avukat Haber7'ye konuştu] Hazımsızlar protesto etmişti! TBB'ye haddini bildiren başörtülü avukat Haber7'ye konuştu

BAŞÖRTÜSÜ TEKLİFİNDE AK PARTİ'DEN 6'LI MASAYA ÇAĞRI

Bozdağ AK Parti’nin başörtüsü ve aile düzenlemesini içeren anayasa değişikliği teklifi hakkında "CHP'nin olumsuz bir duruş algısı var fakat teklif metnini gördükten sonra son kararda açık bıraktılar. Sayın Kılıçdaroğlu'nu açıklamalarını takip ettiğimizde de orada bir karşı duruş ben görmedim. Yani bu teklifi değerlendireceklerini anlıyorum. 6'lı masa ortak karar da alabilir. Nitekim Saadet'in temsilcisi teklife imzasını koydu. o yüzden oradan ortak bir karar çıkarsa Türkiye böylesi bir sorun konusunda çok büyük bir uzlaşmayla tarihi bir adım atmış olur." dedi.

[Saadet Partili Karaduman, AK Parti'nin anayasa değişiklik teklifine imza attı] Saadet Partili Karaduman, AK Parti'nin anayasa değişiklik teklifine imza attı

MUHALEFETİN ORTAK ADAY BİLMECESİ

6'lı masada bir dil birliği yok, Cumhurbaşkanımıza karşı öfke, kin ve nefrette bir ittifak var. Kim aday olacak konuşmaya korkuyorlar. Neredeyse 2018'den beri aday niteliği konuşuyorlar. Tamam da bir de isimleri konuşun, kim bu niteliklere uyuyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek