Altılı masada, adaylık mücadelesi ile siyasi ikbal kavgası ikileminin oluşturduğu derin bir kriz yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti lideri Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu cephesinin aday olma hayalleri masanın küçük bileşeni Ahmet Davutoğlu'nu rahatsız etti.

DAVUTOĞLU'NDAN ÇOKLU ADAY SALVOSU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında, masanın içler acısı halini itiraf etti. Davutoğlu, "Altılı masa gerektiğinde anlaşıp iki aday çıkarabilir." diyerek Akşener-Kılıçdaroğlu krizini itiraf etmiş oldu.

"İKİ LİDERİN MASAYI DAĞITMA HAKLARI YOK"

Davutoğlu altılı masayı Kılıçdaroğlu ve Akşener'in bozamayacağını söyleyerek, "Altılı masayı beraber kurduk, hiçbir iki liderin, üç masayı bu masayı dağıtmayı hakkı yok derim. Gerekirse bu gece giderim, neredelerse birlikte yola çıktık, varsa sıkıntı konuşalım, tartışalım. Hatta yüksek sesle konuşalım. Altılı masa ortak üründür. Sayın Kılıçdaroğlu ile sayın Akşener değil hepimiz birlikte yaptık. Hepimiz emek verdik. En önemlisi toplumda umut oluşturmuşuz, bu umudu dağıtmaya hiçbirimizin hakkı yok." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Volkan 30.12.2022 09:39
    Adamların hiçbir amacı ve projesi yok tek bir amaçları projeleri var o da Erdoğanı devirmek ama Allah'ın izniyle basaramayacaksiniz.birbirinizi sevmiyorsunuz ama Erdoğanı devirmek için hepiniz bir olmuşsunuz. Bu kadar mı düştünüz.
  • Misafir 28.12.2022 09:24
    Aman allahım adamda ne ego varmış hırsında kininde boğulacak nerdeyse
  • Atila 28.12.2022 08:45
    Davutoglu helal sana 6li deyil 7li masa Meral hanım hepinizi fena çarpar
  • orhan yiğit 28.12.2022 08:05
    Masanın dağılması durumunda hoca boşluğa düşeceğini biliyor. Masa dağılırsa motivasyonu düşecek ve bu kararlılıkta konuşamayacak.
  • Hoca Nasrettin 28.12.2022 07:32
    Anlaşıldı, yok oluşun eşiğinde kendisini dinleyen yok. Meclise bundan sonra misafir kartı ile ancak girer.
Daha fazla yorum görüntüle