İstanbul Kağıthane'de 25 yaşındaki Ramazan Arslan, camideki öğrencilerine Kur'an kursu vermeye gittiği esnada bir gruba düzenlenen silahlı saldırı sonucu mermilerin hedefi olarak hayatını kaybetti.

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki Hamidiye Mahallesi’nde geçtiğimiz Pazar günü gece saatlerinde meydana gelen olayda, caddeye araçlarıyla gelen bir grup etrafa silahlarıyla ateş açmıştı.

CAMİDEKİ ÖĞRENCİLERİNE KUR'AN DERSİ VERMEYE GİDİYORDU

O esnada cadde üzerindeki bir işletmeden tatlı alıp öğrencilerine götürmek için camiye doğru yürüyen kuran kursu hocası Ramazan Arslan (25) ve bir kişi yaralanmıştı. Seken mermilerden biri de 3 katlı apartmanın birinci katındaki dairenin camından geçerek duvara saplanmıştı.

MERMİLERİN İSABET ETTİĞİ GENÇ HOCA ÖLMÜŞTÜ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırmıştı. Ancak 25 yaşındaki kuran kursu hocası Ramazan Arslan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Yaralanan diğer kişinin ise durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. Polis ekipleri yaptığı çalışmada olaya karışan iki kişiyi çökertip 25 kişiyi gözaltına almıştı.

SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan o silahlı saldırının güvenlik kamera görüntülerini ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobil yoldan geçerken içerisindekiler ateş açıyor. Saldırıya uğrayan grup panikle etrafa kaçışıyor. Bazıları ise otomobili kendine siper ediyor.

Yorumlar 0 Yorum Var