Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya, temsili bir Nasreddin Hoca ile birlikte Keçiören'de özel çocukların bulunduğu okulu ziyaret etti.

BBP Keçiören İlçe Başkanı Kaya ve temsili Nasrettin Hoca ile birlikte Keçiören de bulunan özel çocukların bulunduğu okula gittiler. Büyük Birlik Partisi (BBP) Keçiören İlçe Başkanı Muhammed Kaya “Bizim Kahramanlarımız her zaman yerli ve millidir” dedi.

'BİZİM KAHRAMANLARIMIZ HER ZAMAN YERLİ VE MİLLİDİR'

"Ben diyorum ki bizim kahramanlarımız her zaman yerli ve millidir. Bizim kahramanlarımız Nasreddin Hoca'dır, Keloğlan'dır, Karagöz Hacivat'tır. Bizim kahramanımız Noel Baba değildir. Bizim kahramanımız Superman değildir. Onun için her zaman bizim milli kahramanlarımız baş üstünde tutulmalıdır. Eğitimsizlikle gelen terörün ancak eğitimli nesillerle ortadan kalkacağına olan inancımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bu etkinliğimizde de Türk İslam aleminin ünlü mütefekkiri Nasrettin hocayı tercih ettik. Zira Hristiyan alemi Noel Baba ile hediyeler götürüp bizim kültürümüze de bunu katmaya çalışıyor. Biz de bunun önüne geçmek için Noel Babanın değil Nasrettin Hocanın da hediye getirebileceğini anlatmak için böyle bir organizasyon düzenledik." şeklinde konuştu.

Öte yandan etkinlikte Nasreddin Hoca ve ilçe başkanı Muhammed Kaya çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

Yorumlar 0 Yorum Var