Burdur’da yılbaşı tedbirleri çerçevesinde trafik uygulaması yapan ekiplerin kontrolüne yakalanan genç Burdur'da 2023 yılının ilk trafik cezasını yedi.

Burdur’da yılbaşı tedbirleri çerçevesinde polis ekipleri birçok noktada uygulama gerçekleştirdi. İstasyon Caddesi ve Güzelleştirme Caddesi kesişiminde trafik denetlemesi yapan polis ekipleri alkollü araç kullanan sürücülere ceza yazdı. Yılbaşı eğlencesi için alkol alıp trafiğe çıkan üniversite son sınıf öğrencisi Yiğit Sefa Çapar’da (23) bu uygulamaya takılanlardandı. Yapılan kontrollerde 0.62 promil alkollü çıkan Çapar’a alkollü araç kullanmaktan 4064 TL para cezası uygulanıp ehliyetine 6 ay el konuldu.

ÖNCE İTİRAZ ETTİ SONRA SARILDI
Alkollü araç kullanmaktan ceza uygulanan Yiğit Sefa Çapar, ceza yememek için trafik ekiplerine yoğun itirazda bulundu. Ceza yemekten kurtulamayan Çapar daha sonra işlem yapan polis memuruna sarılarak teşekkür etti.

Ceza yedikten sonra açıklama yapan Yiğit Sefa Çapar yaptığı açıklamada,“ 0.62 promil alkollü çıktığım için 4064 TL para cezası yedim. Ben biraz konuştum yapmayalım etmeyelim yakına gideceğiz diye ama sağ olsun memur arkadaşlar olmaz, yazmamız gerekiyor dediler. Onlar da işini yapıyor biz eşeklik ettik biraz. Sıkıntı yok katlanacağız. Pişmanım, keşke yürüyerek gitseydik. Sağlık olsun.” dedi.

TRAFİK EKİPLERINE KURU PASTA İKRAM ETTİLER

Trafik denetlemesi için durdurulan bir araçta bulunan kişiler ise yapılan incelemenin ardından polis ekiplerine kuru pasta ikram etti. Vatandaşın ikramını kırmayıp ikram edilen pastadan yiyen polisler teşekkür ederek uygulamaya devam ettiler.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • test 03.01.2023 15:33
    test
  • Mehmet aksoy 01.01.2023 16:29
    Cümle aleme yeni yılda sağlık huzur dilerim...
  • Emrah Erdem 01.01.2023 16:08
    tipler bak. keşke 1000 bin geçirseydiler.edep yoksunu mahluklar
  • maremer 01.01.2023 12:24
    Bir tanesi ben mutluyum diyor. Mutluluğunu katlamak gerek. Herhalde cezayı pişman olan ödeyecek.
  • Misafir 01.01.2023 12:19
    İnsan surekli gözü önünde olan şeyleri fazla goremezmis. Türkiye ve reisi daha iyi anlamak için dışarıda yaşayanlarin gözünden bakmak lazım...Bu ülkenin ve iktidarın kıymetini bilenlerden oluruz inşallah..
Daha fazla yorum görüntüle