Sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla gündeme gelmeye çalışan Eda Taşpınar'ın son yaptığı skandal ötesi paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı.

İstanbul'da bulunan tarihi bir otelin içindeki camide objektif karşısına geçen Eda Taşpınar, uygunsuz kıyafetiyle mihrap önünde poz verdi.

'MUTLU YILLAR SEVGİLİLERİM' NOTUYLA PAYLAŞTI

Dini değerleri hiçe sayarak cami içinde uygunsuz bir kıyafetle poz veren Eda Taşpınar, bu kareyi sosyal medya hesabından "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla da paylaşmayı ihmal etmedi.

TEPKİ YAĞINCA PAYLAŞIMI KALDIRDI

Taşpınar'ın sosyal medyadaki skandal paylaşımına kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Taşpınar Camide çekilen yarı çıplak fotoğrafını tepkilerin ardından sayfasından kaldırdı.

PAYLAŞIMI KALDIRDIKTAN SONRA HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPMADI

Sosyal medya kullanıcıları, Eda Taşpınar'ın Müslümanların ibadethanesine yapılan bu saygısızlık nedeniyle özür dilemesini bekliyor.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Fetih 1453 04.01.2023 16:35
    Evet arkadaşlar nedir bu rezillik kapazelik nereye gidiyor türkiye eee hani dert yanıyoruz ve diyoruz ki ocak ayında yız ne 1 damla yağmur nede kar yağıyor havalar neden böyle kuraklık ve enflasyon çok yüksek hayat pahalı diyoruz ya cami de kadın ın veddiği şu iğrenç ötesi poza resme bakar sanız yazdıklarımın nedemek olduğunu anlarsınız sakın camide resim çektiren bu şahıs şunu sakın unutmasın ALLAH.cc bunun hesabını muhakkak çok ŞİDDETLi sorar ALLAH.cc İNTİKAMINI ALIR
  • Nazım 04.01.2023 12:51
    Bu zihniyetin din düşmanlığı şimdi değil camileri ahır ezanı şerifi türkçe türbana bez parçası ikna odaları Diyanette düşmanlıkları hiç bitmez Allah bunları kahır ismiyle kahri perişan eylesin bunlar gelirse ne din kalır ne huzur ona göre dikkatli olun maddi gelir geçer manevi gittiyse artık gelmez
  • Emin 04.01.2023 07:40
    Allah hakindan gelsin musluman deyil bunlar devletimiz hakindan çekecektir
  • taner günay 03.01.2023 14:18
    diyanet nerde, kardeşim. olmaz böyle kepazelik avrupara hırıstiyan ülkede olsa kıyameti koparırız. bu hadsiz şeref ve onurdan yoksun insan müsveddesine haddini bildirecek yasal madde yokmu allah aştına bu nedir ya.
  • Mehmet 03.01.2023 13:56
    İnsanlığını yitirmiş böylelerini crzalandırmassan bunların ardı arkası kesilmez Mevlam zaten bunların cezasını verecek ama hukuk olarakta verilsin, 9
Daha fazla yorum görüntüle