İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dünkü AK Parti Grup Toplantısı'nı merdivenlerden izlemesinin nedeni belli oldu. Haber7'nin İçişleri kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Bakan Soylu toplantıya geç kalınca kimseyi rahatsız etmemek için merdivenlere oturarak izledi.

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılan AK Parti Grup Toplantısı'nda ilginç bir görüntü ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Kabine koltuklarında değil, salonun merdivenlerinden toplantıyı izlediği görüldü. 

PROVOKASYON ÇIKARMA GİRİŞİMİ

Görüntü üzerinden provokasyon çıkarmak isteyen odaklar ise hemen harekete geçti. Cumhuriyet Gazetesi bu görüntüyü "Soylu AKP Grup Toplantısı'nı merdivenlerde izledi: 'Kabine'den çağrıldı ama gitmedi..." başlığıyla haberleştirdi. O anların videosunu çeken muhalif gazeteci Özlem Gürses ise bu görüntüyü "Soylu Kabineden çağrıldı ama gidip oturmadı.İçişleri Bakanı Soylu kimi, neyi protesto ediyor?" sözleriyle sosyal medya hesabından paylaşarak bir provokasyon peşine düştü.

'GEÇ KALINCA KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİ'

Ancak görüntülere dikkatli bakıldığında protesto gibi bir durumun olmadığı açıkça anlaşılıyor. Bakan Soylu, gayet neşeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alkışlıyor. Bu görüntüyü Haber7 olarak İçişleri Bakanlığı basın kaynaklarına sorduk. Bakanlık kaynaklarından yapılan açıklamada "Sayın Bakanımız bir program nedeniyle grup toplantısına biraz gecikti. Böyle olunca da kimseyi rahatsız etmek istemedi bu nedenle merdivenlere oturdu." denildi. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Abdullah 07.01.2023 15:16
    Helal olsun Soylu'ya. Tevazu sahibi koca bakan. Bu ülke sana minnettar. Var olasın. Soyun soylansın!
  • Berat 05.01.2023 15:17
    Adam gibi adam.birde böyle kaliteli insanlar Ekrem imamoğlu gibi basit insanlarla muhatap oluyor buna üzülüyorum.