Yunan medyası, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaya devam ediyor. 

To Vima isimli Yunan gazetesinde hadsiz sözlerin yer aldığı bir makale yayımlandı. Yunan gazeteci Giorgos Papachristos imzalı “Ege’nin Prespa’sı ne olacak?” başlıklı makalede, Yunanistan’ın dayatması nedeniyle Makedonya’nın ülke ismini değiştirmeyi kabul ettiği Prespa Anlaşması’na atıfta bulundu.

"ERDOĞAN, USLU DURMAMAMIZ HALİNDE..."

Yunanistan'ın tacizlerine karşı uyarılarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik  Giorgos Papachristos, “Brüksel’de Yunanistan-Türkiye-Almanya üçlü ‘gizli’ görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uslu durmamamız halinde bizi mahvetmeye hazır olduğuna dair meşhur tehditlerini savurması açıkça Atina’da kimseyi şaşırtmadı” diye yazdı.

TAYFUN FÜZESİ ÜZERİNDEN AVRUPA ÜLKELERİNİ KIŞKIRTTI

Tayfun füzesinin varlığından İtalya ve Almanya gibi Avrupa ülkelerinin de endişelenmesi gerektini yazan Giorgos Papachristos, “Füzenin gerçekten var olduğunu ve gerçekten de böyle bir menzile sahip olduğunu kabul edersek bu menzil batımızdaki İtalya’yı aşmakta, neredeyse kuzeyde Almanya’nın uçlarına kadar ulaşırken Yunanistan neden bu kadar endişelensin” ifadelerinde bulundu.

KÜSTAH SÖZLER: SEÇİMİ KAYBETTİĞİ GECE, ERDOĞAN’IN EVİNDE UYUYACAĞI SON GECE

Umudunu 6’lı masaya bağlayan Yunan gazeteci, küstah sözlerle Erdoğan’ı hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kaybettiği gecenin evinde uyuyacağı son gece olacağını yazarak haddini aşan Yunan gazeteci, “Önümüzdeki haziran seçimlerini kaybederse o gece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evinde uyuyacağı son gece olacağının kimsenin gözünden kaçmadığını tahmin ediyorum” diye yazdı.

"ERDOĞAN KUDRETLİ OSMANLI İMPARATORLUĞU’NU YENİDEN KURACAK"

Erdoğan’ın Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kurmayı hedeflediğini kaydeden Papachristos, “Adam açıkça kararsızların yelpazesindeki son seçmene hitap etmek için elinden geleni yapıyor ve bir zamanların kudretli Osmanlı İmparatorluğu’nu yeniden kuracak, gücü her şeye yeten bir Türkiye vizyonu da iyi bir yöntem.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar 0 Yorum Var