Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nın resmi telefonu olan vivo V25 5G’ye yakından baktık.

Fiyat/Performans noktasında rakiplerini kıskandıran teknik özelliklere sahip olan vivo V25 5G, bu iddiasını kullanımda da ortaya koymayı başardı.

Renk değiştiren tasarımıyla dikkat çeken vivo V25 5G, OİS + EİS destekli kamerası ile hem video hem de fotoğraf noktasında oldukça başarılı işler çıkarmayı başarıyor. 6,4 inç büyüklüğünde ve 90hz’lik tazeleme hızı sunan bir ekrana sahip olan vivo V25 5G, 1080x2404 piksel çözünürlük sunarken aynı zamanda HDR10+ desteğini sağlıyor.

Ayrıca vivo V25 5G’nin ekranı P3 renk gammının yüzde100’ünü de destekliyor. Vivo V25 5G’nin kalbinde Dimensity 900 işlemcisi bulunuyor.

Buna 8 GB LDDR4X bellek ve 256 GB UFS 3,1 dahili bellek eşlik ediyor. Kamera özellikleri Ön 50 MP AF Arka 64 MP OIS + 8 MP geniş açı + 2 MP makro 64 MP’lik kamera hem faz algılamalı otofokus hem optik görüntü sabitleyici hem de EIS yani Elektronik görüntü sabitlemeye sahip.
Kısacası amiral gemisi telefonların kameralarında görmeye alışkın olduğumuz bir özellikle. Bu hibrit görüntü sabitleme sayesinde daha az titreşimli videolar çekmek mümkün olurken karanlık ortamlarda da fotoğraf çekimlerine yardımcı oluyor.

Aynı zamanda V25 fotoğrafların yanı sıra arka planı bulanıklaştırıp nesneyi daha da ön plana çıkaran Bokeh Portre video özelliğine de sahip. Ön kameraya gelecek olursak Vivo burada da rakiplerinden kendini ayıran farklılıklara yer vermiş. vivo V25’te 50 MP Eye AF Selfie özelliğine sahip bir ön kamera yer alıyor. Bu ön kamera 50 MP HD Portre’yi destekliyor, bu sayede bu kamera ile çekilen fotoğraflar büyütüldüğünde de netliğini koruyor.

Böylesi bir ön kamera çoğu amiral gemisinde bile yer almıyor. Ayrıca 4k video çekme yeteneğine sahip bu ön kamera otomatik odaklamaya da sahip. Bu sayede de 15 cm’den sonsuza kadar net selfiler çekmek mümkün oluyor. Vivo V25 5G’nin bataryası ise 4500 mAH ve hızlı şarj desteğini de sunuyor. Bu batarya ile V25 5G günü oldukça rahat çıkarabiliyor.

Yorumlar 0 Yorum Var