Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe kalkışması gecesinde yaptığı Twitter paylaşımını “darbenin başarılı olması ihtimaline göre” attığı ortaya çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ardından partide bir 15 Temmuz skandalı daha yaşandı.

İyi Parti Keçiören İlçe Başkanı ve Ankara İl Başkan adayı Serdar Tunç’un 15 Temmuz darbe gecesi FETÖ’ye destek mesajları ortaya çıktı.

İyi Parti’de Ankara İl Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan ve İP Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın tarafından “adayımız” ifadesiyle lanse edilen Serdar Tunç’un 15 Temmuz gecesi darbecileri övdüğü, cuntaya karşı canı pahasına direnen vatandaşlara küfrettiği tespit edildi.

DARBECİLERE DESTEK

Akşener’in partisinin Ankara İl Başkan Adayı Serdar Tunç’un "@serdartunccc" uzantılı resmi Twitter hesabından 15 Temmuz 2016 darbe gecesinde “Hala onurlu şerefli askerimizin varlığı umut veriyor” paylaşımı yaptığı belirlendi.

DARBEYE DİRENENLERE HAKARET

Tunç’un darbe gecesi saat 00.06’da AK Parti’lilerin korktuğunu iddia ettiği paylaşımında, “Akpliler olup da g… yusuflamiyan var mı dır ki” sözlerini sarf ettiği bildirildi.

Saat 00.15’te darbeye karşı Ankara Keçiören Belediyesi’nde alınan tedbiri eleştirerek küfreden İyi Parti’li Tunç, “O…. ç…. kecioren belediyesini çöp arabaları ile ablukaya almışlar” demiş.

DİRENİŞE ÇAĞIRAN BAŞKAN ERDOĞAN'A DA SÖVMÜŞ

İyi Parti’li Serdar Tunç’un darbenin ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı sokaklara davet ettiğine ilişkin paylaşıma küfürle karşılık vererek “o…. ç….” ifadesini kullandığı saptandı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Çiçek. 11.01.2023 06:31
    Bunlar HALKA HAKARET. KÜFÜR EDER çünkü KENDİNİ HALKTAN ÜSTÜN GÖREN GÜÇLÜ GÖREN KENDİNİ SADECE BEN NE DERSEM O OLUR Kafasındaki kişiler
  • ANADOLU 10.01.2023 20:07
    Vay kanı bozuk türk düşmanları muradınız gözünüzde kalır inşallah
  • Seyit Onbaşı 10.01.2023 17:55
    DEVLETİMİZ ÇOK GÜÇLÜ dür ÇOK GÜÇLÜ!.. Hangi çılgın zincir vuracakmış şaşarım.Misli ile mukabele etmek lazım gelir lakin! Bu Aziz Milletimizin sabrını taşırmamak gerekir. Halâ onurlu askerler den bahsetmek! Bizler gibi Anadolu'nun Vatan Toprağı uğruna can veren Yiğit Askerlerin Atâları olarak batsın sizin gibi zihniyet sahiplerinin Onurlu dediğiniz asker postuna gizlenmiş Maddi ve manevi anneleri mize bu Aziz Milletimizin Onurlu direnişine kurşun sıkacak kadar haysiyetsiz askerlerinizin cehenneme kadar yolu var! Bunun adına siyaset denmez! Demokrasi de denmez! Kim ne yaparsa yapsın Başaramayacasınız?..
  • Dadaş bey 10.01.2023 17:13
    Kimki bu darbeye alkış tutmuş da bu ülkede asla yeri yoktur. Tez zamanda ABD ye babalarının yanına gitsinler.